Pages

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Με άρωμα Ελλάδας το «Κάτι ψήνεται»

Με άρωμα Ελλάδας το «Κάτι ψήνεται»Οι αιτήσεις συμμετοχής έφτασαν τις 5.000

Με φόρα ξεκινά την 1η Οκτώβρη το «Κάτι ψήνεται» στον Alpha.

Ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά πέντε χιλιάδες ήταν οι αιτήσεις που ήρθαν στα γραφεία της παραγωγής της σειράς από τα τέλη Ιουνίου, οπότε και ξεκίνησε να παίζει το τρέιλερ στον Alpha από υποψήφιους μάγειρες από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις μαγειρικές τους δυνατότητες, διεκδικώντας παράλληλα ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό έπαθλο.

Το εν λόγω χρηματικό ποσό αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στους... μισθούς, δεν μειώνεται στο νέο κύκλο της εκπομπής, αλλά παραμένει στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα, δηλαδή 1.500 ευρώ.

Άτομα από όλη τη χώρα αλλά και τη νησιά, γυναίκες κατά κύριο αλλά και άνδρες που αγαπούν την κουζίνα έστειλαν αιτήσεις, αλλά και συγκινητικές αποστολές στην παραγωγή καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εκ νέου έναρξη της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες αιτήσεις που κατέφθασαν δεν ήταν από την Αττική, αλλά από την υπόλοιπη Ελλάδα, γεγονός που δείχνει ότι η περιφέρεια είναι κατά κύριο λόγο αυτή που «διψά» για την εκπομπή και αυτή που της χάρισε και τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης τόσο στις κανονικές προβολές όσο και στις επαναλήψεις.

Η επιλογή, όπως και τις προηγούμενες φορές, έγινε σύμφωνα με τις προσωπικότητες των αιτούντων και από τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν μπροστά στην κάμερα.

Αρχής γενομένης από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της εκπομπής ξεκίνησαν τα γυρίσματα τους από την Αθήνα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Καρδίτσα, τον Βόλο, το Ναύπλιο και τη Λάρισα που συνιστούν και τις πόλεις, οι κάτοικοι των οποίων έστειλαν τις περισσότερες αιτήσεις συμμετοχής για να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Πηγή: tv-zapping

Δεν υπάρχουν σχόλια: