Pages

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η...νεκροψία της σεζόν:Ποια προγράμματα κόπηκαν φέτος?

Η περσινή σεζόν χαρακτηρίστηκε 'φτωχή'.Η φετινή τότε διεκδικεί άνετα,τον τίτλο της 'εξαθλιωμένης'. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα προγράμματα που κόπηκαν από το Α' μισό της σεζόν, σε σχέση με πέρσι:
MEGA:Τι κι αν διαθέτει ακόμα το πληρέστερο πρόγραμμα,έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία περικοπή του budget από το Γενάρη του 2012.Τι ΔΕ θα δούμε? 'Τα σήριαλ 'Βασιλιάδες',Πίσω στο Σπίτι, 'Κλινική Περίπτωση,αλλά και το πολυδάπανο Ch.League.Oι 'Κηπουροί'-ίσως- βγουν το 2013.
ΑΝΤ1:Δραματική η κατάσταση στον όμιλο Κυριακού (Heaven,Ant1 fm,Ρυθμός κτλ),με το κανάλι να πορεύεται με τα...εντελώς απαραίτητα.Κόπηκε η πρωινή ζώνη 11-1,τα-μηδαμινά- σήριαλ της prime, ενώ μαχαίρι έπεσε ακόμα και στα φθηνά real life προγράμματα!Ενδεικτικό της κατάστασης,πέρσι προβλήθηκαν στο Α' μισό 5 real life projects,φέτος,ίσως δε δούμε κανένα στο Α' μισό...Κόψιμο πιθανότατα και για το 'Βράδυ' του Πέτρου Κωστόπουλου.Με τα μέχρι τώρα δεδομένα,δεν υπάρχει ΚΑΝ επίσημος προγραμματισμός για lead-in στη ζώνη 19.00-20.00.Αν ισχύσουν οι φήμες περί διακοπής του Fthistv (που πηγαίνει αξιοπρεπέστατα),το κανάλι του Αμαρουσίου θα πορεύεται μέχρι το Γενάρη μόνο με την εκπομπή του Παπαδάκη & τα δελτία μέχρι τις 21.00...
ALPHA:Δεν υπήρχαν πολλά να...κόψει,μόνο να προσθέσει ίσως.Ηχηρή,θεωρείται η μη ανανέωση του 'Chart Show',αλλά και της ενημερωτικής εκπομπής της Γιάννας Παπαδάκου.

tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: