Pages

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Μία επίσκεψη που τάραξε τα νερά

Μία επίσκεψη που τάραξε τα νεράΣήμανε... συναγερμός -και- στον Ολυμπιακό

Διαβάστε το παρασκήνιο μιας επίσκεψης στη χώρα μας που δεν πέρασε… απαρατήρητη και σήμανε... συναγερμό την Τετάρτη το βράδυ.

Διότι στη χώρα μας έφτασε ο Ρομπέρτο Ασίς και για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ο αδελφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο. Αναπόφευκτα σήμανε συναγερμός, αλλά μάλλον έληξε πολύ γρήγορα.

Ο «Ρόνι» στα 32 του παίζει πια στην Ατλέτικο Μινέιρο με τη μεσολάβηση της ομοσπονδίας όταν έφυγε από τη Φλαμένγκο, επειδή δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή είναι ελεύθερος.

Το κασέ του εξακολουθεί να είναι απαγορευτικό, αφού παίρνει οχτώ εκατομμύρια και όσο και να πέσει, το ποσό παραμένει απλησίαστο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ασίς θα πάει να μιλήσει στην Τουρκία με τη Φενερμπαχτσέ και την Κασίμπασα (γενέτειρα του Ταγίπ Ερντογάν, γι' αυτό έχει το όνομά του το γήπεδό της).

Ο Ασίς όποτε έρχεται στην Ελλάδα συναντιέται με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εκπροσωπεί κι άλλους παίκτες, ενώ έχει και ακαδημία στη Βραζιλία. Δεν έχει επιβεβαιωθεί πάντως ότι θα γίνει τέτοια συνάντηση, αλλά είναι λογικό να σκεφτεί κανείς ότι για να έρχεται στην Ελλάδα, θέλει να κάνει κάποιες επαφές.

Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: