Pages

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γέννησε στο πεδίο της μάχης

Γέννησε στο πεδίο της μάχηςΗ βρετανίδα στρατιωτικός δηλώνει πως δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος!

Οι στρατιωτικοί γιατροί που υπηρετούν στο Αφγανιστάν είναι προετοιμασμένοι για πολλά ενδεχόμενα, αλλά η γέννηση ενός μωρού δεν είναι ένα από αυτά. Κι όμως, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα τέτοιο περιστατικό, όταν μία βρετανίδα στρατιώτης έγινε μητέρα στο πεδίο της μάχης!

Η κοπέλα, η οποία βρισκόταν τους τελευταίους μήνες στο Αφγανιστάν, δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Πριν από λίγες ημέρες είχε παραπονεθεί για πόνους στην κοιλιά και οι γιατροί της είχαν πει ότι υπέφερε από δυσεντερία.

Την Τρίτη, ωστόσο, μετά από μία επιδρομή των Ταλιμπάν, η γυναίκα οδηγήθηκε ξανά στο ιατρείο με φρικτούς πόνους. Οι γιατροί, τότε κατάλαβαν τι συνέβαινε. Μετά από λίγες ώρες η στρατιωτικός γέννησε ένα υγιές αγοράκι.

Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες, ώστε μητέρα και παιδί να επιστρέψουν στη Βρετανία.

Από την αρχή των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Αφγανιστάν, 200 γυναίκες έχουν διαπιστώσει ότι ήταν έγκυοι, στη διάρκεια της παρουσίας τους στο Αφγανιστάν. Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας θεωρεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι γυναίκες επιδίωξαν την εγκυμοσύνη για να φύγουν νωρίτερα από το Αφγανιστάν.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: