Pages

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Adele στο soundtrack του James Bond "Skyfall"


Σύντομα η Adele θα γίνει κατά
μία έννοια ένα από τα κορίτσια του James Bond! Η βρετανίδα αστέρας της μουσικής θα τραγουδήσει το soundtrack της...


ταινίας "Skyfall", με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο.



Η ταλαντούχα Adele έχει ήδη ηχογραφήσει το μεγαλύτερο μέρος του κομματιού, που επίσης ονομάζεται "Skyfall", όπως αναφέρει η ιστοσελίδα totalfilm.com, και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.





Στις αρχές Σεπτεμβρίου υπήρξαν αναφορές που ήθελαν την 24χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, να επισκέπτεται τα στούντιο της MGM , ενώ τον περασμένο Απρίλιο η ίδια η Adele είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο single στα τέλη του 2012.



Το soundtrack του James Bond "Skyfall" θα είναι το πρώτο νέο υλικό της Adele μετά το άλμπουμ "21"που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2011.



Οι θαυμαστές του Bond καθώς και της Adele ήλπιζαν σε μια τέτοια συνεργασία από την προηγούμενη ταινία του πράκτορα 007 "Quantum of Solace", για το οποίο είχαν ετοιμάσει ένα demo o Mark Ronson και η Amy Winehouse, το οποίο απορρίφθηκε.



Τελικά το soundtrack με τίτλο "Another Way to Die" ηχογραφήθηκε από τους Jack White και Alicia Keys.



Το όνομα της Adele θα φιγουράρει πλέον μεταξύ μεγάλων καλλιτεχνών που έχουν επιλεχθεί για να τραγουδήσουν στις ταινίες του θρυλικού βρετανού πράκτορα, όπως η Shirley Bassey (Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker), οι Duran Duran (A View To A Kill), η Nancy Sinatra (You Only Live Twice), ο Paul McCartney (Live and Let Die), η Tina Turner (GoldenEye), η Carly Simon (Nobody Does it Better), οι A-ha (The Living Daylights), η Sheena Easton (For Your Eyes Only) και η Madonna (Die Another Day).

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: