Pages

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Λένε το πώς μπαίνουν στην ΑΕΚ Βιντιάδης-Χάρις

Λένε το πώς μπαίνουν στην ΑΕΚ Βιντιάδης-ΧάριςΘα δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της επιστολής ώστε να γνωρίζει ο κόσμος

Η απόφαση τους να μπουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρείται δεδομένη για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα. Άρα σήμερα αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της Ένωσης δεν είναι το «μπαίνουμε» αλλά το «πώς μπαίνουμε» από την πλευρά των Βιντιάδη – Χάρις.

Χθες ο Δημητρέλος ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον ίδιο τον Βιντιάδη για το περιεχόμενο της επιστολής και ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της επιστολής προκειμένου να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει.

Αυτό που πιθανότατα δεν θα δημοσιοποιηθεί είναι τα έξτρα οικονομικά στοιχεία που σκοπεύουν να ζητήσουν οι αγοραστές, έτσι ώστε να είναι 100% καλυμμένοι πως πράττουν το σωστό. Η κίνηση των Βιντιάδη, Χάρις να ζητήσουν κι άλλα στοιχεία γίνεται επειδή, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να στείλουν ορκωτούς ελεγκτές στα Σπάτα για να εξακριβώσουν την ακρίβεια των οικονομικών δεδομένων που τους έδωσε η ΠΑΕ.

Οι υποψήφιοι επενδυτές δεν πρόκειται να βάλουν άμεσα τα 13 εκατ. ευρώ που υπολογίζεται πως απαιτούνται για να βγει η σεζόν, αλλά -όπως είναι γνωστό- σκοπεύουν να μπουν σταδιακά στην ΠΑΕ καταβάλλοντας τμηματικά το ποσό. Μένει να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το αρχικό κεφάλαιο. Κάποιοι το οριοθετούν στα 2,5-3 εκατ. ευρώ και στην ΑΕΚ θεωρούν πως πρέπει να μπουν 4-5 εκατ. ευρώ για να τακτοποιηθούν οι άμεσες υποχρεώσεις.

Κάνει αλλαγές…
Ενδεκάδα δεν έχει δείξει στις προπονήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ωστόσο χθες ο συνεργάτης του Βαγγέλη Βλάχου, Νίκος Κοτσοβός έδειξε σε βίντεο στους παίκτες φάσεις από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και σημεία που πρέπει να αποφευχθούν, τόσο σε επίπεδο τακτικής όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του… «ο ΟΦΗ ήταν κακός αλλά εμείς ήμασταν χειρότεροι».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: