Pages

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Κάθε φορά που γεννάει κερδίζει και το λόττο!!!

perierga.gr - Κάθε φορά που γεννάει κερδίζει και το λόττο!!!Η 29χρονη Χέγκε Ζανέτ Όκσνες από τη Νορβηγία είναι η πιο τυχερή έγκυος στον κόσμο, καθώς όποτε περιμένει παιδί ένα μέλος της οικογένειάς της κερδίζει μια μικρή περιουσία στο λότο!
Φέτος την οικογενειακή παράδοση τίμησε ο αδελφός της, ο 19χρονος Τορντ Όξνες, που κέρδισε 12,2 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 1,6 εκ. ευρώ) το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ η 29χρονη είναι ετοιμόγεννη στο τρίτο παιδί της.

Πριν από αυτόν, η ίδια η Χέγκε Ζανέτ είχε κερδίσει 8,2 εκατομμύρια κορώνες το 2010, μία ημέρα προτού γεννήσει το δεύτερο παιδί της! Το 2006, όταν η κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ο πατέρας της Λέιφ κέρδισε 4,1 εκατομμύρια λίγες ώρες μετά τον τοκετό. Η Χέγκε Ζανέτ έχει άλλους τρεις αδελφούς που, όπως λέει, την πιέζουν να αποκτήσει κι «άλλα δέκα παιδιά» για να κάνουν κι αυτοί την τύχη τους.
perierga.gr - Κάθε φορά που γεννάει κερδίζει και το λόττο!!!
Τα ανεξήγητα αυτά κέρδη δεν εξηγούνται με τη λογική, ενώ τα μέλη της οικογένειας Όξνες δηλώνουν πως «δεν έχουν κάποια μαγική φόρμουλα ούτε παίζουν στο λότο συγκεκριμένους αριθμούς». Και τις τρεις φορές είχαν αγοράσει έτοιμα δελτία με ήδη συμπληρωμένα τα νούμερα! Αξίζει να σημειώσουμε πως η Χέγκε εξακολουθεί να δουλεύει σε ένα βενζινάδικο στο νησάκι Όστεβολ, κοντά στο Μπέργκεν, και ο Τορντ θα συνεχίσει να εργάζεται ως εφαρμοστής αλλά θα αγοράσει «ένα-δυο διαμερίσματα» για να εξασφαλίσει τα γεράματά του.
perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: