Pages

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Transformers 3 στη Μόσχα

Στην Μόσχα και στην έναρξη του διεθνούς κινηματογραφικού της φεστιβάλ έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Transformers: Dark of the Moon”, την Πέμπτη 23 Ιουνίου.
Το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας έδωσαν... οι πρωταγωνιστές της Shia LaBeouf, Rosie Huntington Whiteley, Tyrese Gibson, Josh Duhamel, Charles Adler, John Malkovich και Patrick Dempsey. Στην πρεμιέρα της ταινίας παραβρέθηκε και ο σκηνοθέτης του φιλμ Michael Bay.
Ο Shia LaBeouf, σε δηλώσεις του σχετικά με το φιλμ τόνισε ότι δεν θεωρεί πως θα γυριστεί και άλλη ταινία Transformers, διότι πιστεύει πως η τρίτη αυτή ταινία είναι η καλύτερη που έχει γυριστεί και τίποτα δεν θα μπορέσει να την ξεπεράσει. Υπογράμμισε μάλιστα ότι είναι πολύ υπερήφανος για την τρίτη ταινία των Transformers. Το παρών στην έναρξη του φεστιβάλ έδωσε ο πρόεδρος του, Nikita Mikhalkov, αλλά και η ηθοποιός Geraldine Chaplin, η οποία είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ. Ακόμη, στην έναρξη του φεστιβάλ παραβρέθηκε ο συγγραφέας Javier Martin-Dominguez. Το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Μόσχας θα διαρκέσει μέχρι τις...
2 Ιουλίου.

ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια: