Pages

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μουσικό διάλειμμα για τους Kings of Leon

Ένα διάλειμμα από την κοινή του πορεία σκοπεύει να κάνει το συγκρότημα Kings of Leon, ώστε τα μέλη του να επικεντρωθούν στα σόλο σχέδια τους. Όπως αποκάλυψε ο frontman του συγκροτήματος, Caleb Followill, κάθε μέλος των Kings of Leon έχει τα δικά του σχέδια και ιδέες, που πάνε προς τα πίσω, όταν πρόκειται να ηχογραφήσουν ως συγκρότημα.

Το συγκρότημα αποτελείται από τα αδέρφια Caleb, Nathan, Jared και τον ξαδερφό τους Matthew και πολύ συχνά έχει ακουστεί ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα τεταμένες, κάτι που φαίνεται και στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε για το γκρουπ με τίτλο 'The Story... of the Kings of Leon'.

"Φερόμαστε όπως πιθανόν κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε να μας δει. Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να προσποιηθούμε ότι είμαστε cool όλη την ώρα, αλλά αυτό μας δείχνει όπως είμαστε, όχι στα καλύτερά μας και χωρίς να φοβόμαστε να το δείξουμε προς τα έξω", δήλωσε ο Nathan για το ντοκιμαντέρ.

Ακόμη, ο Caleb τόνισε ότι εκείνος και ο αδελφός του Nathan, ντράμερ του γκρουπ, έχουν διαφορετικό γούστο στη μουσική από τα άλλα μέλη του γκρουπ, και κάποιες φορές κρατούν τις ιδέες τους μακριά από το στούντιο, όταν πρέπει να ηχογραφήσουν ως Kings of Leon.



nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: