Pages

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Επικίνδυνες ημερομηνίες για ερωτευμένους...

Τα ερωτευμένα ζευγάρια, πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα... την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς και την άνοιξη, αφού τότε λαμβάνουν χώρα, οι περισσότεροι χωρισμοί, σύμφωνα με νέα μελέτη του Facebook.
Συγκεκριμένα η έρευνα διεξάχθηκε ως εξής: Ο ερευνητής Ντέηβιντ ΜακΚάντλες, μελέτησε πόσο συχνά μέσα στον χρόνο εμφανίζεται η λέξη ''χωρισμός'', ''χώρισα'' κλπ. στις ιστοσελίδες των χρηστών του μεγαλύτερου στον κόσμο, κοινωνικού δικτύου.
Δημιούργησε έτσι ένα γράφημα, που αποκαλύπτει ότι μέσα στο έτος υπάρχουν ''επικίνδυνες'' ημερομηνίες, όσον αφορά στον χωρισμό δύο ανθρώπων.
Η περίοδος των δύο πρώτων εβδομάδων του Δεκεμβρίου, πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς και οι πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου, που καταλήγουν στην έναρξη της άνοιξης, είναι τα δύο χρονικά διαστήματα που σημειώνονται οι περισσότεροι χωρισμοί, δηλαδή πριν από δύο μεγάλα χρονικά ''ορόσημα'', ένα πολιτισμικό, η σημαντικότερη γιορτή του χριστιανικού κόσμου καθώς και η αλλαγή έτους και ένα φυσικό, το τέλος του χειμώνα και η εκκίνηση ενός νέου κύκλου στη φύση.
Ακολουθούν σε συχνότητα χωρισμού δύο άλλες χαρακτηριστικές ημερομηνίες, η Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου (φαίνεται μερικοί ερωτευμένοι γιορτάζουν, χωρίζοντας!) και η Πρωταπριλιά.
''Επικίνδυνες'' επίσης, είναι οι πρώτες καλοκαιρινές εβδομάδες, στο τέλος του Ιουνίου και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Οι λιγότεροι χωρισμοί μέσα στο έτος γίνονται τον Αύγουστο, ενώ ''ακίνδυνοι'' μήνες είναι επίσης ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος.
24wro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: