Pages

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πιέσεις για την Ολυμπιακή Ομάδα

Πιέσεις για την Ολυμπιακή ΟμάδαΗ Σκωτία και η Ουαλία είναι οι πρώτες χώρες που διέψευσαν άμεσα την ανακοίνωση Η Βρετανική Ολυμπιακή Ομοσπονδία είναι αισιόδοξη για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής σύνθεσης από όλες τις χώρες του Νησιού για την ομάδα που θα συμμετάσχει ως Βρετανία στην ποδοσφαιρική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο. Η Ουαλία όμως συνεχίζει να πιέζει τους παίκτες να αρνηθούν την πρόσκληση!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας από την αρχή δεν είδε θετικά το εγχείρημα και συνεχίζει να πιέζει τους Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ να ταχθούν στο πλευρό της και να αρνηθούν τη συμμετοχή τους στην ομάδα της Βρετανίας. Δεν υπάρχει τρόπος βέβαια να τους απαγορέψουν, απλά οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας ελπίζουν να τους πιάσουν στο… φιλότιμο και να τους δουν να στέκονται στο πλευρό τους.

Την ίδια τακτική είναι έτοιμη να ακολουθήσει και η Σκωτία, αφού η ομοσπονδία της χώρας ήταν η πρώτη μαζί με την Ουαλία που διέψευσαν άμεσα την ανακοίνωση της Βρετανικής Ολυμπιακής Ομοσπονδίας ότι υπήρξε συναίνεση και συμφωνία για την ολυμπιακή ομάδα.

Αναμένονται τώρα οι αντιδράσεις και από τις υπόλοιπες χώρες. Αν αντιταχθούν όλες οι ομοσπονδίες τότε η αγγλική θα μείνει μόνη της να στηρίζει το εγχείρημα και η βρετανική ολυμπιακή ομάδα θα χάσει το νόημά της, αφού όπως υποστηρίζει ο Τύπος το σενάριο να γίνει η βρετανική ομάδα απλά αγγλική είναι πλέον μεγάλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: