Pages

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η... παράδοση του Μάκη!

Από το πρωί της Παρασκευής εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη, με τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας να είναι διατεθειμένος να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές τη Δευτέρα. Τι δήλωσε ο δικηγόρος του.
Ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση με τα στημένα, είναι αποφασισμένος να παραδοθεί μόνος του τη Δευτέρα. Τη συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Χρήστος Μυλωνόπουλος. Επίσης τόνισε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης επιμένει ότι ο γιος του Σταύρος δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Ο Μυλωνόπουλος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε αρχικά για το θέμα του Μάκη Ψωμιάδη: «Έχει την πρόθεση να εμφανιστεί κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύεται η τιμή και η υπόληψή του, που έχουν θιχθεί βάναυσα. Δεν ξέρω ακόμη το αν θα παρουσιαστεί τελικά τη Δευτέρα, όμως θα γίνει σίγουρα εντός της εβδομάδας».

Αναφορικά με τον Σταύρο Ψωμιάδη τον οποίο επίσης εκπροσωπεί: «Στις 93.000 σελίδες του πορίσματος δεν υπάρχει ούτε μία ενοχοποιητική λέξη για τον κ. Σταύρο Ψωμιάδη. Εμείς θα πάμε να απολογηθούμε διότι δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα, ούτε υπάρχουν στοιχεία εναντίον μας. Το λογικό είναι να αφεθεί ελεύθερος κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμοστεί ο Νόμος».

Όσο για το κατά πόσον θα γίνουν μηνύσεις σε ΜΜΕ για διάφορα δημοσιεύματα τόνισε: «Είναι νωρίς να πούμε για μηνύσεις, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Προσωπικά δεν διακατέχομαι από εκδικητικό πνεύμα, ούτε θέλω να πιστεύω και η οικογένεια Ψωμιάδη. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να δούμε τι θα γίνει αύριο στην απολογία του Σταύρου και μετά θα δούμε».








GAZZETTA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: