Pages

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Έστησαν την Eθνική!!!

ΣΟΚ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στη φόρα για τα στημένα, με πληροφορίες να εμπλέκουν στα ματς και την Εθνική ομάδα!!! Πραγματικά σοκάρουν τα πεπραγμένα της «συμμορίας» των στημένων αγώνων που βγαίνουν καθημερινά στη φόρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ υπάρχει δεύτερη δικογραφία, προερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, που αναμένεται να προκαλέσει σάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό διότι εμπλέκονται νέα ονόματα παραγόντων που έως τώρα δεν έχουν καμία ανάμειξη στην υπόθεση και όπως λέγεται στο παρασκήνιο, υφίσταται σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξεφεύγει από αυτή την ιστορία ούτε η Εθνική ομάδα! Απίστευτο!

Οι διωκτικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουν το έργο τους και σε άλλες πόλεις πλην της Αθήνας, με τις πληροφορίες να θέλουν στο νέο πακέτο των αποκαλύψεων που προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη να εμπλέκονται ομάδες, παράγοντες και διαιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα. Η έρευνα της Δικαιοσύνης φαίνεται να φέρνει στο φως και άλλες μη νόμιμες δραστηριότητες παραγόντων του ποδοσφαίρου, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εικονικά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές, σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής και πολλά άλλα.
leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: