Pages

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Νομικού – Καπουτζίδης: Στηρίζουν τους Special Olympics

Οι παρουσιαστές του “Just the 2 of Us” παρέδωσαν τα χρήματα που συγκέντρωσε το show για τους αθλητές που θα διαγωνιστούν Με τους αθλητές των Special Olympics συναντήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, οι συντελεστές του “Just the 2 of Us”, για να παραδώσουν τoυ χρηματικού ποσό που συγκεντρώθηκε κατά την διάρκεια των εκπομπών του show την σεζόν 2010- 2011.

Στις 11 εβδομάδες του επιτυχημένου φιλανθρωπικού show, η συμμετοχή του κόσμου στις ψηφοφορίες υπήρξε εντυπωσιακή, συγκεντρώνοντας από τηλεφωνήματα και μηνύματα, το ποσό των 120.000 ευρώ για τους αθλητές των Special Olympics.

Οι παρουσιαστές Γιώργος Καπουτζίδης και Δούκισσα Νομικού, τα δύο ζευγάρια που συμμετείχαν στον τελικό Ελένη Φουρέιρα - Παναγιώτης Πετράκης και Μαρία Μπεκατώρου - Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Τουρνάς και η Λυδία Παπαϊωάννου από την κριτική επιτροπή, βρέθηκαν μαζί με τους αθλητές των Special Olympics για να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Οι αθλητές από την μεριά τους ευχαρίστησαν τους συντελεστές του “Just the 2 of Us” για την στήριξη της προσπάθειάς τους.


Διαβάστε περισσότερα στο TLife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: