Pages

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Διεθνής μπασκετμπολίστας στο σκάνδαλο!

Κυριολεκτικά απίστευτα είναι όσα βγαίνουν στη φόρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων βρίσκεται αναμεμειγμένος για άλλο λόγο και πασίγνωστος εν ενεργεία διεθνής μπασκετμπολίστας! Δεν έχουν προηγούμενο όσα συμβαίνουν στον μαγικό χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Από μία σατανική σύμπτωση, βρίσκεται μπλεγμένος στην υπόθεση που παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης (κι ακόμα παραπέρα) ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.

Το Gazzetta.gr γνωρίζει το όνομα του εμπλεκόμενου, όμως δεν πρόκειται να το δημοσιοποιήσει μέχρι να προσαχθεί στη ΓΑΔΑ. Γεγονός είναι ότι το σκάνδαλο παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού από τα τηλέφωνα που παρακολουθούσε η Ασφάλεια βγήκαν τεράστια λαυράκια!

Σε μία από αυτές τις συνομιλίες, ο διεθνής μπασκετμπολίστας φέρεται να ζητάει κάποιες ουσίες για να βελτιωθεί αγωνιστικά, ενώ λέγεται πως υπάρχει και δεύτερη συνομιλία... Ο διεθνής παίκτης έπεσε θύμα των καταγεγγραμμένω συνομιλιών καθώς στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας από τους πρώτους συλληφθέντες...


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: