Pages

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Πέρασε και αυτή η εβδομάδα! Και είμαστε όπως και κάθε Κυριακή εδώ στο καθιερωμένο μας ραντεβού για την ανασκόπηση της εβδομάδας!
Και ξεκινάμε...

Νούμερο 9) Είμαστε πλέον για τα καλά μέσα στο καλοκαίρι και την εβδομάδα που μας πέρασε αρχίσαμε να ψηνόμαστε! Τα μπάνια τα αρχίσατε??? Εγώ ναι, και με το παραπάνω :Ρ Με βλέπω να πουλάω CD (if you know what I mean...)!!!

Νούμερο 8) Βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων... Η πτώση των βάσεων? Σίγουρη... Ο λόγος? Οι χαμηλές βαθμολογίες των μαθητών... Κατάφεραν πάλι να τους σκίσουν! Όλα οι νέοι τα πληρώνουν! Αλίμονο στους επόμενους!

Νούμερο 7) Πήξαμε στα τούρκικα πάλι στην τηλεόραση! Αυτό το ΕΖΕΛ το έχουν βάλει 50 φορές επανάληψη τα 2 πρώτα επεισόδια! Δεν τελειώσαμε όμως! Από αύριο ξεκινάνε άλλα 2 τούρκικα και ένα βουλγαρικό στον Άλφα! Δαγκωτό στην επανάληψη του Κατακουζινού!

Νούμερο 6) Χθες πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Greek Idol 2! Υποψήφιοι για τον τίτλο η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος! Νικητής ήταν ο Τσακαλάκος ενώ οι Μέλισσες, ο Αντώνης Βαρδής και Αντώνης Ρέμος μας εντυπωσίασαν on stage ;)

Νούμερο 5) Ας κουνηθούμε λίγο στο ρυθμό του rabiosa!
 Ratata... ;P

Νούμερο 4) Έγιναν τα Mad Video Music Awards 2011! Ποιος δεν εντυπωσιάστηκε από το κούνημα της Φουρέιρα? (ρητορική ήταν η ερώτηση, δεν δέχομαι απαντήσεις...) Ποιος δεν ενθουσιάστηκε από τη σέξυ συνεργασία του Κώστα Μαρτάκη με τους Otherview??? Όπως και να 'χει... τα βραβεία αποτελούν πια πρελθόν!

Νούμερο 3) Βρε τα μάθατε? Έγινε ανασχηματισμός! Τι άλλαξε? Τίποτα! Πάνε οι βλέψεις για κυβέρνηση συνεργασίας... Όλα λόγια του αέρα...! Ρε μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας... Όλοι στο Σύνταγμαααα!

Νούμερο 2) Τα λόγια είναι περιττά... 

Νούμερο 1) Ο κόσμος των αθλητικών κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου αυτές τις μέρες με το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια! Μου επιτρέπετε να κάνω μια ερώτηση? Γιατί, ενώ ακούγεται τόσα χρόνια αυτό, τα ονόματα βγήκαν στη δημοσιότητα και γενικά γίνεται τώρα ο κακός χαμός? Και ειδικά τώρα που προηγήθηκε ο πολιτικός χαμός? Τυχαίο? Μπαααα δεν νομίζω...

Τέλος πάντων τελειώσαμε και σήμερα...! Ραντεβού next week! Και να θυμάστε ότι σας ενοχλεί γράψτε  το! Που??? Δική σας η επιλογή... ;) Να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα... See yaaa :D

2 σχόλια:

Μπούλης είπε...

πρώτο

to fantasma είπε...

ευχαριστω μπουλη!