Pages

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Λάζαρε, ετοιμάσου

Λάζαρε, ετοιμάσουΣχεδόν έτοιμος για δράση ο Χριστοδουλόπουλος. Αντίστροφα μετρά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για την επιστροφή του στη δράση. Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ακολούθησε το 85% του κανονικού προγράμματος της ομάδας και είναι σχεδόν έτοιμος να παίξει σε επίσημο ματς.

Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα στον αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Αγροτικό Αστέρα (20/12). Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος άσος είχε τραυματιστεί (ρήξη χιαστών) στο φιλικό με τη Σίβασπορ στις 15 Ιουλίου.

Πλέον τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα περιορίζονται στις απουσίες των Τοτσέ και Νίνη, που προπονήθηκαν και πάλι κανονικά. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Και το σημερινό πρόγραμμα έγινε υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Γκόμες στην Παιανία, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο νωρίτερα από το μεσημέρι τα ης Τετάρτης. Μάλιστα είναι πιθανό στο προσεχές ματς να μην βρίσκεται στον πάγκο, αλλά να κοουτσάρει μέσω… τηλεφώνου από κάποια σουίτα του ΟΑΚΑ την ομάδα του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: