Pages

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Η άχρηστη είδηση!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Μπορεί "Η άχρηστη είδηση" να μην βγήκε για μία εβδομάδα όμως επιστρέψαμε έτοιμοι για όλα! (Τρόπος του λέγειν). Σήμερα έχω τον πατέρα και την μάνα μου άχρηστες ειδήσεις! Σαλιγκάρια, γάλα, αστερίες! Ομορφάντρα μου!!!! :Ρ Ξεκινάμε... Με την πρώτη είδηση! Είσαι και εσύ ένας από αυτούς που βαριούνται το μονότονο άσπρο γάλα? Έχεις κουραστεί να πίνεις σοκολατούχο? (Πες ναι και ας είναι ψέματα..). Και ναι! Βρήκα τρόπο να απαλλαγούμε από το βαρετό άσπρο γάλα και να του δώσουμε χρώμα! Αν μια αγελάδα φάει πολλά καρότα , το γάλα της παίρνει μια ροζέ απόχρωση. Και εσύ αγρότη! Εκσυγχρονίσου!!! Σταμάτα να ταΐζεις τις αγελάδες σου σανό! Δώσε της να φάει καρότο που είναι πιο σικ! Όλοι για ένα πρόσωπο ζούμε σε αυτή την κοινωνία! Είναι που είναι όπως είναι τέλος πάντων οι αγελάδες τουλάχιστον να βγάζουν ροζ γάλα! Θα φορεθεί πολύ!

Η εγκυμοσύνη ενός ρινόκερου διαρκεί 560 μέρες. Και μετά οι γυναίκες παραπονιούνται που το κουβαλάνε για 9 μήνες! Δηλαδή σε έναν γάμο ρινόκερου όταν εύχεσαι καλούς απογόνους είναι κατάρα? Το ίδιο και όταν λένε και στα δικά σου μετά την γέννα! Πραγματικά η mother nature δεν σταματά να με εκπλήσσει! Άντε βρε καλή λευτεριά!!!

Υπάρχουν 20.000 είδη μέλισσας. Μόνο 4 παράγουν μέλι. Και όλα τα υπόλοιπα γιατί έχουν δημιουργηθεί? Για να βασανίζουν τους ανθρώπους τσιμπώντας τους! WTF! Τώρα που το σκέφτομαι εγώ γιατί έχω δει μόνο ένα είδος? Μου κρύβονται? Δεν θα ξαναφάω μέλι! Και αφού δεν παράγουν μέλι γιατί τις λένε μέλισσες? Να τις λένε Σσες...

Και μετά μας κατηγορούν οι γυναίκες ότι τις αντιγράφουμε... Λένε ότι τους πήραμε τα σκουλαρίκια κλπ κλπ! Αυτές όμως μας ξεπέρασαν! Το 50% των θηλυκών πολικών αρκούδων έχουν πέος. Αν είναι δυνατόν! Που το βρήκε το πέος αυτό το 50%? και πως ξεχωρίζουν αν είναι θηλυκό ή αρσενικό?

Οι γαρίδες είναι τα πιο θορυβώδη όντα στον ωκεανό. Μηνύσεις και μηνύσεις καταθέτουν τα υπόλοιπα θαλάσσια όντα λόγω διατάραξης της κοινής ησυχίας! Όλο πάρτι είναι αυτές οι γαρίδες! Κ**ο δεν βάζουν κάτω! Από την άλλη αυτά τα μικροσκοπικά πλασματάκια πως βγάζουν τέτοια φασαρία? Ίσως όλα αυτά είναι μία ακόμα σκευωρία! Ύποπτο...

Και ναι! Το ανδρικό φύλο παίρνει εκδίκηση! Η ψαλίδα (το ζωύφιο) έχει δύο πέη. Μπορεί οι θηλυκές αρκούδες να έχουν πέος όμως εδώ μιλάμε για την απόλυτη φαντασίωση κάθε γυναίκας *έστω ψαλίδας*!!! Μετά τα γλυκά με διπλή επικάλυψη σοκολάτας, τα κρουασάν με τη διπλή γέμιση έρχεται και η ψαλίδα με τα 2 πέη! Τι να πει κανείς??? ΤΙ??

Πάντα υποστήριζα πως οι οδοντίατροι και οι ορθοδοντικοί έχουν γεννηθεί για να βασανίζουν τον κόσμο! Η ηλεκτρική καρέκλα ανακαλύφθηκε από έναν οδοντίατρο! Πόσες χιλιάδες άνθρωποι χάθηκαν από αυτό το δημιούργημα?? Το επόμενο βήμα είναι τα ηλεκτρονικά σιδεράκια!!! Πιστέψτε με... ΔΕν αργούν!

Συνοπτικά άχρηστες ειδήσεις:
-Τα ούρα της γάτας λάμπουν στο σκοτάδι. (Είναι γνωστό πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!)
-Ένα σαλιγκάρι έχει 25.000 δόντια. (Και πως τα καθαρίζει?)
-Ο αστερίας δεν έχει εγκέφαλο. (Αυτό ίσως να εξηγεί και την συμπεριφορά του Πάτρικ από τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι!)
-Η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί 3 μήνες και όχι 3 δευτερόλεπτα.(Ίσως το πιο παρεξηγημένο πλάσμα στον κόσμο!)
-Το κινέζικο ιδεόγραμμα για τη λέξη «μπελάδες» συμβολίζει «δύο γυναίκες κάτω από μια στέγη». (τυχαίο? Δεν νομίζω!)

Αυτά για σήμερα! Σας εύχομαι να περνάτε καλά και να γλεντήσετε την Πρωτοχρονιά!! Εμείς εδώ θα είμαστε και την επόμενη εβδομάδα για να καλωσορίσουμε τον 2012 με τον καλύτερο τρόπο που ξέρουμε!!!! Η σημερινή άχρηστη είδηση είναι αφιερωμένη στην Ιωάννα ;) Ciao! 

Και να θυμάστε πως καθημερινά μαθαίνουμε πολλά πράγματα... Τα χρειαζόμαστε όμως όλα???

Δεν υπάρχουν σχόλια: