Pages

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ποιοι χώρισαν το 2011;

Η χρονιά που φεύγει είχε πολλούς γάμους αλλά και... πολλούς χωρισμούς. Χρυσές δουλειές σου λέει έκαναν οι δικηγόροι, οι παρηγορητές και οι… προξενήτρες. Το 2011 τα είχε όλα. Χωρισμούς, διαζύγια και πολύ… κλάμα.
Ένας χωρισμός που συζητήθηκε πάρα πολύ ήταν αυτός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη. Μετά από αρκετά χρόνια κοινής ζωής οι δυο τους έβαλαν τελεία και παύλα στη σχέση τους, με την Έλενα να παίρνει τα μπογαλάκια της και να αναζητά παρηγοριά πού αλλού; Στην αγκαλιά της μαμάς της και των φίλων της στη Σουηδία.

Επεισοδιακός ήταν και ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Ορέστη Τζιόβα. Θα μου πείτε περσινά ξινά σταφύλια. Γιατί η Κατερίνα μες στο 2011 και χώρισε και βρήκε και καινούργιο σύντροφο.

Πάντως το πόσο πολύ μελάνι χύθηκε για το χωρισμό της από τον Ορέστη δε λέγεται. Χώρια οι δηλώσεις του δεύτερου που τροφοδοτούσαν συνεχώς τα σενάρια για τα αίτια.

Διαζύγιο express μέσα στη χρονιά που φεύγει πήραν και ο Αντώνης Σρόιτερ με τη Δήμητρα Αιγινίτη. Βέβαια ήταν αρκετά αθόρυβο, με τη Δήμητρα να αρκείται απλά να αλλάξει το status της στο facebook και να γράφει κάτι δυσνόητους γρίφους που μάλλον μόνο ο Αντώνης θα κατάλαβε.

Κώστας Σπυρόπουλος και Μαρίνα Ασλάνογλου έβαλαν και αυτοί τέλος στο γάμος τους, χωρίς όμως πολύ θόρυβο, με αξιοπρέπεια και απόλυτο σεβασμό, προκαλώντας και έκπληξη, αφού όλοι πίστευαν ότι είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Τίτλους τέλους έδωσαν στη σχέση τους και ο Δ. Ουγγαρέζος με την Κρυσταλλία. Η τραγουδίστρια των Otherview δηλώνει μόνη, ενώ μυστήριο πλανάται γύρω από την προσωπική ζωή του Ουγγαρέζου.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: