Pages

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η άχρηστη είδηση!

Καλησπέραααα! Πως ιδρώνετε? (άμα δεν το πιάσατε σημαίνει ότι δεν διαβάσατε την τελευταία άχρηστη είδηση!!!). Πως νιώθετε σήμερα? Άχρηστοι? Όχι? Καλά ντε... Εδώ είμαι λοιπόν για να σας αποδείξω ότι υπάρχουν και πιο άχρηστα πράγματα από εσάς! Τα θέματα μας σήμερα είναι :νυχτικά, κατσαρίδες, άλογα και άλλα πολλά!!! Ξεκινάμε με το πρώτο μας θέμα... Τα αμερικάνικα ταχυδρομεία διαβεβαιώνουν τους πελάτες τους πως δεν πρόκειται να παχύνουν σαλιώνοντας τα γραμματόσημα για να κολλήσουν, καθώς η ποσότητα της κόλας που περικλείεται σε κάθε γραμματόσημο, δεν ξεπερνά το ένα δέκατο της θερμίδας. Ναι καλά διαβάσατε! Οι Αμερικάνοι είναι και πάλι μπροστά! Σκέφτονται την σιλουέτα των πολιτών τους και φροντίζουν να τους ενημερώνουν... Δεν είναι παντού Ελλάδα όπου ενημέρωση=0!!! Anyway Αμερικάνα νοικοκυρά μην το σκέφτεσαι πια... Κόλλα όσα γραμματόσημα θες!!!

Το είχα ένα άγχος αυτό το θέμα και μπορώ να πω πως ανακουφίστηκα τώρα... Άλλος το τρώει και ζορίζεται και άλλος το τρώει και δροσίζεται! Άλλος πάλι δεν τρώει και καθόλου! Μιλάω φυσικά για το αγγούρι! (μα καλά! που πήγε τοπ πρόστυχο μυαλό σας?) Το αγγούρι λοιπόν είναι το μόνο φαγητό που δεν τρώνε οι κατσαρίδες! Τρέχτε λοιπόν νοικοκυρές! Γεμίστε το σπίτι με αγγούρια! Είναι και δύσκολοι οι καιροί! Μην ξοδευόμαστε και στα κατσαριδοκτόνα!

Συνεχίζω στο πλαίσιο της οικονομίας! Μην κοιτάτε που σήμερα οι "άρχοντες" επιδεικνύουν τα πλούτη τους μέσα από την πολυτελή ζωή τους! Επίσης πρέπει να πω ότι είχα παρεξηγήσει τον Robert Pattinson! Τον έλεγα βρομιάρη(αφού κάνει μπάνιο μία φορά το μήνα)! Έρχεται όμως ο Λουδοβίκος ο 14ος να τα ανατρέψει όλα! Έκανε σου λέει μπάνιο μια φορά το χρόνο! Οικονομικά προβλήματα στο παλάτι? Ήθελε να αποτελέσει πρότυπο οικονομίας? Who knows? To μόνο σίγουρο είναι ότι η γυναίκα του ή θα αυτοκτόνησε ή θα τον χώρισε...

Σου έτυχε να βρεθείς ποτέ στο Κάνσας των Η.Π.Α. με το άλογό σου, Αύγουστο μήνα και να θες να κάνεις την βόλτα σου? Και σε ποιον δεν έχει τύχει θα μου πεις... Ε λοιπόν όπως λογικά θα ξέρετε από προσωπικές εμπειρίες αυτό απαγορεύεται σε περίπτωση που το άλογο δεν έχει καπέλο! Τι να πω ρε παιδιά? Μια απορία μόνο! Με τις καμήλες υπάρχει τέτοιο πρόβλημα?

Και μετά λένε την Ελλάδα πολυπολιτισμική χώρα! H Nότια Aφρική έχει 11 επίσημες γλώσσες!
Ακολουθεί μαι τυπική συζήτηση στη Νότια Αφρική!
-Καλημέρα!!!
-How are you?
-Ich bin sehr gut! Und du?
-Je suis bien!
-孩子如何和你的妻子;
-Io non lo so!
-Почему;
-Βu yüzden
(καλά μην τρέχετε όλοι στο google translator!)

Πάμε να δούμε και μερικές ειδήσεις (άχρηστες πάντα) συνοπτικά:
-Tο 2000 π.X. οι Aιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ένα είδος προφυλακτικού φτιαγμένο από μεμβράνη που έπαιρναν από κροκόδειλους. (όπα και προφύλαξη οι Αιγύπτιοι!)
-Aν ξεφωνίζετε συνεχώς για 8 χρόνια, 7 μήνες κι έξι μέρες θα δημιουργήσετε αρκετή ενέργεια για να ζεσταθεί ένα φλιτζάνι καφέ. (Ξεκινάμε? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
-Τα γνωστά σε όλους μας «νυχτικά» εμφανίστηκαν στην Ευρώπη τον 16ο αιώνα. Έως τότε, οι άνθρωποι κοιμούνταν είτε γυμνοί είτε με τα ρούχα τους. (Helloooooo υπάρχουν και πιτζάμες!!! [ξανθιά απάντηση] )
-Ένας άνθρωπος έχει τις ίδιες πιθανότητες να σκοτωθεί από κεραυνό όσες έχει να σκοτωθεί πέφτοντας από το κρεββάτι: Mία στα 2.000.000. (πώς σκοτώνεται κάποιος πέφτοντας από το κρεβάτι?)

Αυτά από εμένα και για σήμερα! Τα λέμε την Κυριακή με τον "Εβδομαδιαίο Απολογισμό"! Μην χάσετε αύριο το "Camepon" και το "alexart.com"!!!
Και να θυμάστε πως καθημερινά μαθαίνουμε πολλά πράγματα... Τα χρειαζόμαστε όμως όλα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: