Pages

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Επικίνδυνη η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: Επικίνδυνη η συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση  Την ανησυχία του για το γεγονός ότι το ΛΑΟΣ βρίσκεται πλέον στην κυβέρνηση, εξέφρασε από την Καβάλα όπου πραγματοποιείται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών ο Μίκης Θεοδωράκης... «Βγήκε από την ντουλάπα της ιστορίας ο σκελετός της πάλαι ποτέ Εθνικοφροσύνης», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του και για την εικόνα της «κατακερματισμένης και περιθωριοποιημένης Αριστεράς».

«Έχω ζήσει πάνω στο πετσί μου τη σαρκοβόρα φύση της εθνικοφροσύνης και το γεγονός αυτό μου δίνει το δικαίωμα να σας προειδοποιήσω ότι τώρα ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος από πριν.

Γιατί τάχα η πρώτη θεαματική ενέργεια του νέου Μαύρου Μετώπου ήταν ο αποκεφαλισμός της στρατιωτικής ηγεσίας; Δείτε ακόμα την εικόνα της Βουλής. Από τη μια μεριά οι δυνάμεις που τις ενώνει ο φόβος και το μίσος τους για την Αριστερά. Κι από την άλλη μια Αριστερά περιθωριοποιημένη και κατακερματισμένη.»

Στο συνεδριο παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, εκπρόσωπος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νότης Μαριάς, οικονομολόγος και ιδρυτής του Μετώπου για τη Αυτοοργάνωση των Πολιτών ενάντια στο Μνημόνιο, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής και ο Γιώργος Παπαπέτρου, παλιός φίλος και συναγωνιστής του Μίκη Θεοδωράκη.

Το Συνέδριο χαιρέτησε και καλωσόρισε ο δήμαρχος της Καβάλας, Κωστής Σιμιτζής.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: