Pages

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς είμαστε εδώ για να διαβάσουμε την ανασκόπηση με τα πιο σημαντικά γεγονότα!
~Ξεκινάμε~

Νούμερο 8) Όπως και κάθε Κυριακή το νούμερο 8 ανήκει στo σπίτι μας, στο fantama :) Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε to fantasma στο twitter(tofantasma1) και στο facebook (To fantasma)!!! Επίσης να διαβάζετε καθημερινά την "Άχρηστη είδηση της ημέρας" ! Κάθε Δευτέρα και Σάββατο το "Campeon", κάθε Τετάρτη τον "Κόσμο μέσα από τα μάτια ενός εφήβου". Την Πέμπτη "Τα μυστικά μιας μικρής κυρία" και τις Παρασκευές την "Πλούσια Φτωχογειτονιά"!!!

Νούμερο 7) Χαμός στην Αγγλία! Ο κόσμος αγανάχτησε και εκεί με το κράτος και τις αρχές!  4 νεκροί που δεν έφταιξαν σε τίποτα... Τι να πει κανείς? Φόβοι για Πιθανή ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του χρόνου στο Λονδίνο! Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Νούμερο 6) Ας ακούσουμε το πρώτο μας τραγουδάκι...

Νούμερο 5) Καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Alter βλέπουμε(?) την εκπομπή Summer Live με παρουσιάστρια την Ελένη Φωτοπούλου! Οι συντελεστές της εκπομπής πρέπει να κουράζονται πάρα πολύ καθημερινά για να την  ετοιμάσουν! Είναι δύσκολο και κουραστικό να δείχνεις συνέχεια τα ρεπορτάζ του Star, συνεντεύξεις από δημοσιογράφους άλλων σταθμών... Έλεος!

Νούμερο 4) Βρισκόμαστε στο τέλος του καλοκαιριού όμως αυτό δεν μας πτοεί! Δεν φαίνεται να πτοεί ούτε τους καναλάρχες που μας σερβίρουν καθημερινά άπειρες χιλιοπαιγμένες επαναλήψεις και πολύ τούρκικο σαπούνι! Σαν όαση φαντάζει η επανάληψη του Παρά 5 που ακόμα είναι απολαυστική!

Νούμερο 3) Χθες είχαμε πανσέληνο... Χθες και προχθές έπεφταν αστέρια~! ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ :Ο???? Είναι πραγματικά τραγικό!!! xD Ούτε μία ευχή...

Νούμερο 2) Κομματάραααα.....



Νούμερο 1) Αναμφισβήτητα αποτελεί την είδηση της εβδομάδας!!! Μιλάμε φυσικά για τον θάνατο του David Guetta από αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπως Πρώτοι σας ενημερώσαμε εδώ!!! Έπειτα ήρθε η διάψευση από το twitter(πατήστε εδώ)!!! ΥΔημοσίευση ανάρτησηςπάρχουν όμως ακόμα αμφιβολίες... Ίδωμεν!

Αυτά για σήμερα! Θα τα πούμε την επόμενη Κυριακή ;) Να περνάτε καλά και να διαβάζετε από to fantasma γιατί που άλλου θα βρείτε καλύτερα? ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: