Pages

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Επεισόδιο... Strauss Kahn στην τηλεοπτική σειρά «Νόμος και Τάξη»

Το επεισόδιο θα προβληθεί στη 13η σεζόν της σειράς που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη Όλοι έχουμε ακούσει την ατάκα «όλα βγαλμένα από τη ζωή είναι» που λέγεται συχνά με μια δόση ειρωνείας για τις τηλεοπτικές σειρές. Όμως ιδίως οι αστυνομικές σειρές εμπνέονται συχνά από πραγματικά περιστατικά. Κάπως έτσι η γνωστή υπόθεση του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ο οποίος πριν από μερικές ημέρες απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες), θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη σε επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς «Νόμος και Τάξη»…

Αν και οι συντελεστές επιμένουν πως πρόκειται για μυθοπλασία, η πλοκή του επεισοδίου, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, είναι πανομοιότυπη. Κεντρικό πρόσωπο ένας παντοδύναμος Ιταλός, θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες από την αμερικανική αστυνομία για «σεξουαλική επίθεση». Τον επίμαχο ρόλο θα παίξει ο 69χρονος ηθοποιός Franco Nero και το επεισόδιο θα προβληθεί τη νέα (13η) σεζόν, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου. Μια πηγή από την παραγωγή της σειράς, δήλωσε ότι «η πλοκή του επεισοδίου είναι φανταστική».

Το «Νόμος & Τάξη - Ειδική Ομάδα Θυμάτων» (Law & Order: Special Victims Unit) προβάλλεται από το 1999 στις ΗΠΑ από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία 12 σεζόν (272 επεισόδια) και τον προσεχή Σεπτέμβρη θα κάνει πρεμιέρα η 13η. Η σειρά μεταδίδεται και στην Ελλάδα από το Star και τη Nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια: