Pages

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Σύμφωνα με έρευνα τα καλύτερα ταξί του κόσμου βρίσκονται στο Λονδίνο

Σύμφωνα με έρευνα τα καλύτερα ταξί του κόσμου βρίσκονται στο ΛονδίνοΥψηλές θετικές γνώμες σε ερωτήσεις για την φιλικότητα των οδηγών ταξί και όχι μόνο… Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα περίφημα μαύρα ταξί του Λονδίνου ψηφίστηκαν ως τα «καλύτερα του κόσμου», στην καθιερωμένη έρευνα του εξειδικευμένου site ξενοδοχειακών κρατήσεων Hotels.com. Συγκεκριμένα τα μαύρα ταξί βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης με μεγάλη διαφορά από τις άλλες πόλεις, με ποσοστό 28% στις ερωτήσεις της έρευνας η οποία αφορούσαν την ασφάλεια ως την φιλικότητα των οδηγών ταξί και την καλή γνώση του οδικού δικτύου. Στη λίστα την έρευνας δεν συναντάμε τους οδηγούς ταξί της Αθήνας...

Πάντως οι υψηλές τιμές των κομίστρων στο Λονδίνο δεν επηρέασαν όσους ψήφισαν, οι οποίοι μάλλον έλαβαν υπόψη μόνο την ποιότητα των υπηρεσιών. Τη δεύτερη θέση στον κατάλογο των 10 πρώτων πόλεων όσον αφορά την εξυπηρέτηση των ταξί κατέλαβε η Νέα Υόρκη με ποσοστό 9%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν από κοινού το Χονγκ Κονγκ και το Τόκιο με 7%. Έπονται η Σιγκαπούρη και η Μπανγκόγκ με 6%, ενώ ακόμη χαμηλότερα με 4% ακολουθούν το Βερολίνο, το Ελσίνκι, το Δουβλίνο και η Μαδρίτη.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του Hotels.com, κ. Alison Couper «οι οδηγοί ταξί είναι συχνά οι πρώτοι άνθρωποι που συναντά ένας ταξιδιώτης όταν φτάνει σε μια χώρα και η εμπειρία από την διαδρομή συχνά επηρεάζει τη διάθεση για ολόκληρο το ταξίδι» για να συμπληρώσει ότι «μετά από τέσσερα χρόνια στην κορυφή οι οδηγοί ταξί του Λονδίνου δείχνουν το δρόμο παρέχοντας στους επιβάτες μια αξιόπιστη και ασφαλή εμπειρία.

Η έρευνα από το Hotels.com έγινε από τις 8 ως τις 16 Αυγούστου σε δείγμα 4.831 ανθρώπων που ρωτήθηκαν σε 23 χώρες.
akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: