Pages

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων στον Alpha

Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων στον AlphaΤα σενάρια για τα δυνατά «χαρτιά» του σταθμού Η πιο μεγάλη εβδομάδα που θα κρίνει το μέλλον του Alpha και παράλληλα των δυνατών χαρτιών του καναλιού ξεκινάει σήμερα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Ήδη η φημολογία περί κατάργησης της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, που την προηγούμενη σεζόν παρουσίαζαν οι Σπύρος Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου, δεν έχει διαψευστεί από κανέναν, ούτε και τα σενάρια για τις εκπομπές «Δέστες τους» και «Μες την καλή χαρά».

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα θέλουν στελέχη του Alpha να είναι αποφασισμένα να ζητήσουν από την Ελένη Μενεγάκη μείωση των αποδοχών της, που σε πρώτη φάση θα αγγίζει το 30%.

Επίσης ο Λάκης Λαζόπουλος, σύμφωνα με την Espresso, έχει δεχτεί την πρόταση των Γερμανών για να συνεχίσει το «Τσαντίρι» τουλάχιστον έως τον Δεκέμβριο. Οι Γερμανοί το θεωρούν το μεγάλο τους χαρτί τη νέα σεζόν. Όμως, το ραντεβού για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Τέλος ερωτήματα υπάρχουν και για τη Ρούλα Κορομηλά. Το Big Brother που παρουσίαζε η δημοφιλής παρουσιάστρια, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα βρίσκεται στο καλεντάρι του Οκτωβρίου. Οπότε η συμμετοχή της στο κανάλι θα περιοριστεί μόνο πίσω από τις κάμερες, ως υπεύθυνη των ψυχαγωγικών εκπομπών. 

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: