Pages

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Συνεργασία Smirnoff-Madonna

Συνεργασία Smirnoff-MadonnaH σταρ θα διαλέξει τον καλύτερο χορευτή για την επόμενη περιοδεία της Πριν από λίγες ημέρες, η Smirnoff ανακοίνωσε το λανσάρισμα μίας ακόμα ενέργειας που εντάσσεται στο Smirnoff Nightlife Exchange Project, στόχος του οποίου είναι να κινητοποιήσει 10 εκατομμύρια ανθρώπους σε 50 χώρες, να ανακαλύψουν και να ανταλλάξουν τις πιο αυθεντικές εμπειρίες από τη νυχτερινή τους ζωή.

Το Smirnoff Nightlife Exchange Project αποτελεί μια φιλόδοξη αποστολή, η οποία στοχεύει να αναδείξει τη χώρα με την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή παγκοσμίως, και η οποία θα κορυφωθεί μία νύχτα κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι θα μπορούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες νυχτερινής διασκέδασης. Φέτος, η Madonna συμμετέχει στο Smirnoff Nightlife Exchange Project με στόχο να βρει τον καλύτερο χορευτή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στην επόμενη περιοδεία της.



Όλοι όσοι απολαμβάνουν την νυχτερινή διασκέδαση ανά τον κόσμο, καλούνται να συνδημιουργήσουν και να συμμετάσχουν στο Smirnoff Nightlife Exchange Project, και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη νυχτερινή ζωή στον τόπο τους, και τα στοιχεία που τις κάνουν μοναδικές ως προς διάφορες παραμέτρους όπως το ποτό, τον χορό, τη μόδα, τη μουσική και πολλά άλλα.

Παράλληλα, θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός «κοκτέιλ» μοναδικών νυχτερινών εκδηλώσεων. Οι πιο συναρπαστικές προτάσεις από κάθε περιοχή θα καταγράφονται online και στη συνέχεια το Νοέμβριο η κάθε χώρα θα ανταλλάξει τις ιδέες της με κάποια άλλη. Όσοι συμμετέχουν online θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση σε μια από τις παγκόσμιες εκδηλώσεις ή να βιώσουν την εμπειρία του party του Smirnoff Nightlife Exchange Project μιας άλλης χώρας στην πόλη τους.



Ο χορός αποτελεί μια από τις σταθερές παραμέτρους της νυχτερινής ζωής σε όλο τον κόσμο. Η Madonna θα παραβρεθεί σε μια από τις βραδιές του Smirnoff Nightlife Exchange Project όπου όσοι έχουν διακριθεί στο διαγωνισμό χορού που θα πραγματοποιηθεί σε επιλεγμένες χώρες θα διαγωνιστούν μπροστά της διεκδικώντας μια θέση στην ομάδα της. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στην επόμενη περιοδεία της Madonna ως ένας από τους χορευτές της.

«Αυτό που με τράβηξε στο Smirnoff Nightlife Exchange Project είναι ότι συνδυάζει τη συμμετοχή στον εορτασμό της νυχτερινής ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη δυνατότητα να ανακαλύψει κανείς τους καλύτερους, άγνωστους, χορευτές σε όλο τον κόσμο», είπε η Μαντόνα. «Οι καλύτεροι χορευτές είναι πάντα μέσα στο κλαμπ ψάχνοντας για τις πιο αυθεντικές εμπειρίες, όπως ακριβώς κάνει και η Smirnoff».

Ο Simon Burch, Global Brand Director της Smirnoff, δήλωσε: «Η Smirnoff ενώνει την αυθεντική νυχτερινή ζωή από όλο τον κόσμο και δίνει σε όλους την ευκαιρία να αποτελέσουν κομμάτι της νυχτερινής ζωής μέσα από ασυνήθιστες και μοναδικές εμπειρίες. Ποιος θα ήταν καλύτερος να αποφασίσει για τον καλύτερο στην κατηγορία χορού από την ίδια τη Madonna;».

Στις 50 χώρες που συμμετέχουν στο Smirnoff Nightlife Exchange περιλαμβάνονται οι: Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βολιβία, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καμερούν, Καναδάς, Χιλή, Κίνα, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κύπρος, Δομινικανή Δημοκρατία, Ντουμπάι, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Γερμανία , Γκάνα, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Γουατεμάλα, Ινδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Τζαμάικα, Ιαπωνία, Κένυα, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Νορβηγία, Παναμάς, Παραγουάη, Περού, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τρινιδάδ, Τουρκία, Ουρουγουάη, ΗΠΑ, Βενεζουέλα και Βιετνάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: