Pages

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

«Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν σου άρεσε»

http://www.newsbeast.gr/files/temp/D50A6B39FCF489D95911B4D60E328FC5.jpg
Για ορισμένους ανθρώπους, η αλλαγή χρονιάς σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου έρωτα… για άλλους πάλι μαζί με το τέλος του χρόνου, έρχεται και το τέλος μιας σχέσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Τις λεπτομέρειες που συνοδεύουν έναν χωρισμό και τα «συντρίμμια» που αυτός αφήνει πίσω του έρχεται να τακτοποιήσει ιστοσελίδα που σας βοηθάει να κλείσετε μια για πάντα το κεφάλαιο «πρώην», πουλώντας όλα τα δώρα που σας έχει κάνει κατά καιρούς.

Η ιστοσελίδα με την ονομασία «Never liked it anyway», που στα ελληνικά σημαίνει «Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν σου άρεσε», αναλαμβάνει να πουλήσει σε τυχόν ενδιαφερόμενους αντικείμενα όπως ρούχα, φωτογραφικά άλμπουμ, θήκες φορητών υπολογιστών, ακόμα και νυφικά.

Η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας, ονόματι Bella, εμπνεύστηκε τη δημιουργία της όταν βρέθηκε με ένα άχρηστο αεροπορικό εισιτήριο έπειτα από τον χωρισμό της λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι απανταχού χωρισμένοι έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν στην ιστοσελίδα μια φωτογραφία με το αντικείμενο που θέλουν να ξεφορτωθούν, συνοδευόμενη από την τιμή του στην αγορά, την προσφορά για κάθε ενδιαφερόμενο και όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες πίσω από αυτό.

Ορισμένες ιστορίες είναι πραγματικά θλιβερές. Όπως για παράδειγμα η ιστορία που συνοδεύει την πώληση ενός νυφικού. «Παρά το γεγονός ότι το νυφικό ήταν μοναδικό, προφανώς εκείνος δεν πίστευε ότι ήμουν μοναδική γι’ αυτόν. Εύχομαι ο ανόητος να είχε πληρώσει τουλάχιστον το νυφικό και τα έξοδα του γάμου. Αντιθέτως, με άφησε ταπί και με την καρδιά ραγισμένη», διηγείται στην ιστοσελίδα γυναίκα που πληγώθηκε από τον σύντροφο της.

Υπάρχουν ωστόσο και ιστορίες νοσταλγικές και αστείες, ενώ κάποιοι χρήστες δεν διστάζουν να δώσουν και συμβουλές στους υπόλοιπους πληγωμένους της «παρέας».

Όσο για τις τιμές των αντικειμένων είναι αρκετά συμφέρουσες… με την προϋπόθεση ότι δεν είστε προληπτικοί.

Άλλωστε μην ξεχνάτε πως κάτι που μπορεί να ήταν άχρηστο για εσάς δεν αποκλείεται να αποδειχτεί χρήσιμο για κάποιους άλλους.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: