Pages

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πράσινη αγανάκτηση κατά Γιώργου

Η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει... η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τα αποκαρδιωτικά δημοσκοπικά ποσοστά που τείνουν προς μονοψήφιο αριθμό, διογκώνουν την οργή και την αγανάκτηση των «πράσινων» βουλευτών κατά του προέδρου τους Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί είναι αυτοί που ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε σκληρές τοποθετήσεις στην επερχόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο. και να αμφισβητήσουν ευθέως τον κ. Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, αναμένεται να τον κατηγορήσουν ότι «την ώρα που η χώρα και το κόμμα καταρρέει, ο ίδιος επιλέγει να ταξιδέψει στην Κόστα Ρίκα και στο Ισραήλ» και πως «χρησιμοποιεί την παράταξη για να αποκτήσει προσωπικό όφελος και μια θέση σε κάποιο διεθνή οργανισμό».
Σε κάθε περίπτωση το καθολικό μήνυμα που θα επιχειρήσουν να εκπέμψουν είναι ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει πλέον καμιά επιρροή στους βουλευτές του και πως «δεν έχει την δύναμη να περάσει γραμμή στα μέλη της ΚΟ ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών».
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μετά την επεισοδιακή ψηφοφορία των άρθρων του πολυνομοσχεδίου όπου εκδηλώθηκε ομαδική ανταρσία από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πράσινος κοινοβουλευτικός παράγοντας ανέφερε ότι «με την ηγεσία του κόμματος στην Κόστα Ρίκα δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα».

Newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: