Pages

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

H Universal επιλέγει το φετινό μας εκπρόσωπο


Καμία άλλη δισκογραφική εταιρία δεν ανέλαβε να καλύψει ΟΛΑ τα έξοδα της συμμετοχής στην EUROVISION (διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΡΤ)
Καλλιτέχνες που χρόνια ονειρεύονταν να τραγουδήσουν στη σκηνή της Eurovision, τωρα πια είναι μακρινό όνειρο, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης οι δισκογραφικές τους εταιρείες αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα και αφήνουν έξω από το παιχνίδι ονόματα που ήταν φαβορί για τον διαγωνισμό, όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Σάγια, οι Otherview, η Τάμτα,κ.α
Τώρα τα μόνο υποψήφια ονόματα που παίζουν είναι από την Universal Music είναι οι
Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Going Through, οι Μέλισσες,οι Professional Sinerz, οι EMIGRE, ο Γιώργος Καραδήμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Δέσποινα Ολυμπίου,  η Κατερίνα Στικούδη, ο Ηλίας Βρεττός και από το Greek Idol oι δύο φιναλίστ Παναγιώτης Τσακαλάκος και Μαλλού Κυριακοπούλου!
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:
Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν - ανατολικότερα από κάθε άλλη χρονιά – θα «χτυπήσει» φέτος τον Μάιο η καρδιά του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. 

H ΕΡΤ, σεβόμενη απολύτως τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και η οικονομία μας και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι τόσο ο διαγωνισμός όσο και η συμμετοχή μας σε αυτόν έχουν αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από τo κοινό, αποφάσισε να συμμετάσχει και στη φετινή διοργάνωση, με το ελάχιστο όμως δυνατό κόστος.

Για τον λόγο αυτό, η ΕΡΤ κάλεσε σε διαβούλευση τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες που διαθέτουν διεθνές δίκτυο ή συνιστούν εθνικά τμήματα διεθνών δικτύων, προκειμένου να συμμετάσχουν στο κόστος που συνεπάγεται η συμμετοχή μας στον Διαγωνισμό (όπως π.χ. η παραγωγή και ηχογράφηση των υποψήφιων τραγουδιών, η παραγωγή cd, οι προωθητικές ενέργειες, οι αμοιβές δημιουργικών και καλλιτεχνικών συντελεστών, η μετακίνηση και διαμονή στο Μπακού κ.λ.π.).

Από αυτή τη διαδικασία, η μόνη δισκογραφική εταιρεία που απεδέχθη να αναλάβει το αναλογούν μερίδιο του κόστους που συνεπάγεται η συμμετοχή μας, ήταν η Universal Music Greece. 

Κατόπιν αυτών, η δημόσια ραδιοτηλεόραση και η Universal Music Greece θα προχωρήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής

Στη διαδικασία αυτή, είναι ασφαλώς δεδομένη και η συμμετοχή του κοινού, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή μας στον διαγωνισμό.

tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: