Pages

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Οργιάζουν οι φήμες για φθινοπωρινή πρεμιέρα iPad 3 και iPhone 5

Οργιάζουν οι φήμες για φθινοπωρινή πρεμιέρα iPad 3 και iPhone 5.Εξετάζονται οι πληροφορίες που ξεκινούν από τα εργοστάσια της Apple στην Κίνα Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που μαζεύονται σιγά σιγά, σαν μικρά κομματάκια παζλ, θα πρέπει να θεωρούμε βέβαιη την κυκλοφορία μέσα στο 2011 του iPad 3 αλλά και του iPhone 5. «Η Apple ξεκίνησε τις παραγγελίες για τα iPad τρίτης γενιάς και iPhone πέμπτης γενιάς, τα οποία θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβρι,ο με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας ένα μήνα αργότερα», αναφέρει το site τεχνολογίας DigiTimes από την Ταϊβάν, με βάση πληροφορίες από τη βιομηχανία κατασκευής των εξαρτημάτων για τα μηχανήματα της Apple.

Οι πληροφορίες φαίνεται να προέρχονται από μια σειρά υπεργολάβους της Apple, όπως η γνωστή Foxconn, η Simplo Technologies και η Dynapack International Technology (μπαταρίες), η TPK Holding και η Wintek (touch panel modules), η Catcher (chassis) και η Largan Precision (webcams). Οι εκτιμήσεις των ειδικών τοποθετούν τις ανακοινώσεις στο πλαίσιο ενός event το φθινόπωρο για το λανσάρισμα του λειτουργικού iOS 5 στο οποίο θα βασίζονται το iPhone 5 και το iPad 3.

Η μόνη ουσιαστική πληροφορία που εντόπισε το DigiTimes αφορά την οθόνη του νέου iPad που θα έχει πιθανότατα ανάλυση 2048 x 1536 pixels, δηλαδή σχεδόν διπλάσια από μία οθόνη High Definition. Μετά το δημοσίευμα η Apple δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις φήμες και… άλλαξε θέμα ανακοινώνοντας πως το iPad App Store περιέχει πλέον πάνω από 100.000 εφαρμογές.

Παρόλα αυτά την ίδια σχεδόν στιγμή προκάλεσε αναστάτωση η ανακοίνωση μιας ομάδας χάκερ, των AntiSec, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους 26 username και password επιπέδου διαχειριστή για έναν κεντρικό server της Apple. Και για το θέμα αυτό η Apple δεν εξέδωσε επίσημη απάντηση, ενώ προς το παρόν γίνεται αποτίμηση της κατάστασης καθώς, όπως φαίνεται, οι χάκερ δεν προέβησαν σε κάποιου είδους επέμβαση στα συστήματα της εταιρείας.
akous.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: