Pages

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

~Πέρασε μία εβδομάδα και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την ανασκόπηση της εβδομάδας όπως και κάθε Κυριακή ;) 
Και ενώ όλοι βρισκόμαστε σε κατάσταση nirvana, είτε θέλουμε, είτε μας έχουν αναγκάσει, δεν ξεχνάμε την αγαπημένη μας συνήθεια! Τον Εβδομαδιαίο Απολογισμό! ( Πήγα για μπάνιο σήμερα και με χτύπησε ο ήλιος! Εξ ου και τα ψωνίστικα...)~

Νούμερο 8) Γεμάτο είναι το πρόγραμμα στο blog μας!!! Κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μπορείτε να απολαμβάνετε "Την άχρηστη είδηση της ημέρας". Κάθε Δευτέρα και Σάββατο διαβάζετε τη νέα στήλη"Campeon" αθλητικού περιεχομένου!  Οι Τετάρτες είναι συνδεδεμένες με"Τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός εφήβου" που αναλύει κοινωνικά και πολιτικά θέματα! Τις Πέμπτες μέσα από "Τα μυστικά μιας μικρής κυρίας"διαβάζετε θέματα σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις! Οι Παρασκευές συνδέονται άμεσα με την "Πλούσια Φτωχογειτονιά" με θέματα επικαιρότητας ενώ τις Κυριακές διαβάζετε τον "Εβδομαδιαίο Απολογισμό"! Twitter: tofantasma1
Facebook: To Fantasma !!!

Νούμερο 7) Κανονικά έπρεπε να είναι νούμερο 1 αλλά την έφαγαν τα συμφέροντα... Μα φυσικά μιλάω για την Στέλλα Μπεζεντάκου! Η σκύλα της γέννησε 10 κουτάβια!!! έδωσαν τα 8 και της εμειναν 2 αρσενικά και επιτέλους μπορεί να πάει διακοπές η κοπελίτσα... Θέλεις τραλαλα? Θέλει τραλαλο!

Νούμερο 6) Ας μην τα ισοπεδώσουμε και όλα...! Ε όχι να μου μπλέξουν και την Καλομοίρα σε ροζ ταινία... Η γατούλα που δεν μπορεί να πει "Δρεπανοκατσάβιδο" θα γυρίσει αισθησιακή ταινία? Τι άλλο θα ακούσουμε??? Λυπηθείτε μας! Θα ακούσουμε πολλέ τρόμπες στο μέλλον τύπου "Λεφτά υπάρχουν" κρατήστε μερικές...

Νούμερο 5) Ναι έχω κόλλημα με την Φουρέιρα...


Νούμερο 4) Όλο για την Gaga ακούμε όμως μια χαρά την κάνει και ήσυχα τη δουλειά της η Katy Perry! Πέντε singles από το τελευταίο της δίσκο έφτασαν στην κορυφή του μεγαλύτερου αμερικανικού chart! ("Firework", "Last Friday Night", "Teenage Dream", "E.T.", "Californian Girls")! Ο τελευταίος καλλιτέχνης που έκανε αυτό το ρεκόρ ήταν ο Michael Jackson! Θα τον ξεπεράσει?

Νούμερο 3) Eurovision news! Μπορεί να μην πέρασαν ούτε 5 μήνες από τον φετινό διαγωνισμό όμως οι χώρες ψάχνουν να βρουν τον καλλιτέχνη που θα στείλουν! Φήμες θέλουν τις Spice Girls να επανενώνονται για να εκπροσωπήσουν την Μεγάλη Βρετανία! Η Ήβη Αδάμου έκλεισε με την Κύπρο ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε στη σκηνή και τον David Hasselhoff!

Νούμερο 2) Τελευταίο τραγούδι για σήμερα ;)

Νούμερο 1) Μια ερώτηση... Την κυβέρνηση την βγάλαμε για να δουλεύει για το καλό μας? Το άλλο με τον Τοτό...? Αυτή την ριμάδα την παιδεία την έχουν σακατέψει! Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες αλλά θέλω να φάω παγωτό γι' αυτό θα τα γράψω γρήγορα! Βγήκε η κ. Διαμαντοπούλου και ανακοίνωσε πως οι βάσεις για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ θα βγουν στις 29 Αυγούστου! Φέτος οι μαθητές δώσανε 2 εβδομάδες νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά χάνοντας πολύτιμο διάβασμα και οι βάσεις  των σχολών θα βγουν 10 μέρες αργότερα από το συνηθισμένο...! Τιμημένη Ελλάς!!!

Λοιπόν τα λέμε  ξανά αύριο με την "Άχρηστη είδηση της ημέρας" και την επόμενη Κυριακή με τον "Εβδομαδιαίο Απολογισμό"! Να περνάτε καλά :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: