Pages

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Φιλικό με Ίντερ ο Θρύλος!

 Φιλικό με Ίντερ ο Θρύλος!Την οριστικοποίηση του φιλικού με την Κυπελλούχο Ιταλίας Ίντερ για τις 21 Αυγούστου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός πριν από λίγη ώρα. Την οριστικοποίηση του φιλικού με την Κυπελλούχο Ιταλίας Ίντερ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός πριν από λίγη ώρα.

Με ένα πολύ σημαντικό φιλικό θα ολοκληρώσει ο Θρύλος την σειρά των φετινών του αγώνων προετοιμασίας.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από ελάχιστα λεπτά από τη πειραϊκή ΠΑΕ, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκλεισαν φιλικό κόντρα στην Κυπελλούχο Ιταλίας Ίντερ!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ελβετία και θα αποτελέσει το σπουδαιότερο τεστ πριν απο το ξεκίνημα του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη φορά, όπου ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τους «νερατζούρι» σε φιλικό προετοιμασίας ήταν στις 28 Ιουλίου του 2000 στο «Μεάτσα», που είχε βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 και είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μοεντίμ Ζε Ελίας από την ιταλική ομάδα στον Θρύλο, αλλά και του δανεισμού του Γρηγόρη Γεωργάτου

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΙΝΤΕΡ για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΙΝΤΕΡ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου στο “Stade de Geneve” στην Ελβετία και θα αρχίσει στις 18:00 (τοπική ώρα)».
katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: