Pages

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Το μενού της νέας σεζόν για τον ΑΝΤ1

Το μενού της νέας σεζόν για τον ΑΝΤ1Νέα πρόσωπα και ψυχαγωγικά σόου Μπορεί οι οριστικές αποφάσεις να ληφθούν μετά τις 25 Αυγούστου για πρόσωπα, θέσεις και ώρες μετάδοσης, στο Μαρούσι ωστόσο το νέο πρόγραμμα έχει ήδη εγκριθεί.

Δεσπόζουσα θέση στο καθημερινό πρόγραμμα έχει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το τουρκικό σίριαλ «Ask I memnu», μια ερωτική δραματική σειρά με την οποία ο ΑΝΤ1 δεν αποκλείεται να χτυπήσει στη βραδινή ζώνη prime time μετά το δελτίο ειδήσεων.

Το «Dancing on ice» αναμένεται να κάνει τη διαφορά στον ανταγωνισμό για τα ποσοστά τηλεθέασης. Όπως δημοσιεύει η «Espresso», η ομάδα παραγωγής στο τέλος του μήνα θα μπει στο κατασκευασμένο σκηνικό πάγου που στήνεται εξαρχής στο στούντιο «Κάππα» αυτό το διάστημα.

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν να ρίχνει το βάρος του στα light ψυχαγωγικά σόου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι «Meet the parents» με πρωταγωνιστές γαμπρούς και πεθερές.

Το δεύτερο real life «Queer eye» έχει πρωταγωνιστές τον Ηλία Ψινάκη και τον Τρύφωνα Σαμαρά, που θα είναι δύο από τα πέντε μέλη της επιτροπής που αναλαμβάνει να αλλάξει το στιλ και τον τρόπο ζωής των υποψηφίων.
Το ελαφρύ ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού συμπληρώνεται από το παιχνίδι «Total black out», στο οποίο έξι παίκτες καλούνται να τα βγάλουν πέρα σε δοκιμασίες μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: