Pages

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

O Κώστας Μαρτάκης μιλάει για το φλερτ με την παρτενέρ του...

Τον γνωρίσαμε μέσα από reality μουσικής στον Alpha και από εκείνη την στιγμή το άστρο του ανέτειλε. Έκανε πολλές συνεργασίες σε νυχτερινά μαγαζιά και οι δίσκοι που έβγαλε σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Μέντορας του για μεγάλο διάστημα ο Ηλίας Ψινάκης που έχτισε έναν καλλιτέχνη χωρίς σκάνδαλα. Mέχρι σήμερα παραμένει άφθαρτος μιας και χειρίζεται καλά την δημοσιότητα του. Πρόσφατα δέχτηκε να είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz και να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικού τύπου χαρακτήρα παιχνίδι, δείχνοντας πόσο καλά ξέρει να χορεύει.
Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει βαλθεί να σε κάνει ζευγάρι με την πανέμορφη παρτενέρ σου; Σε ενοχλεί κάτι τέτοιο που σε πειράζει κάθε Κυριακή ζωντανά; Δε νομίζω ότι προσπαθεί να με προξενέψει. Απλά τυγχάνει να είμαστε δύο συμπαθητικά παιδιά.
Είναι ο τύπος γυναίκας που σου αρέσει η Μαρία Αντιμησάρη;
Είναι... πανέμορφη κοπέλα και με τις πολύωρες πρόβες κάθε μέρα υπάρχει και αυτό το παιχνίδι που λέμε. Εδώ φλερτάρω στο αυτοκίνητο που είμαι σταματημένος σε ένα φανάρι. Απλά δεν είναι σκοπός κου αυτός κάθε μέρα στις πρόβες. Πίστεψέ με ότι δουλεύουμε τόσο σκληρά που τα ξεχνάμε όλα.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: