Pages

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της! Εγώ σας έχω συγκεντρώσει τις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας! Και ξεκινάμε...
1) Ξεκινάμε με την Ελεονόρα Μελέτη! Καταρχάς να τς ευχηθούμε χρονιά πολλά για την γιορτή της που πέρασε, και αυτό γιατί ξέρω ότι μας διαβάζει καθημερινά! ( lol :P ) H γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της, και όχι μόνο, καθημερινά μέσω του twitter για το τι κάνει... Αυτή τη φορά ανέβασε μία φωτογραφία η οποία ακολουθεί!!! Προσέξτε τι γράφει πάνω στο αυτοκίνητο...

2) Συνεχίζουμε με το Πρωινό mou στο mega! Η έλλειψη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έχει γίνει αισθητή και με το παραπάνω! Ο Ουγγαρέζος ανέλαβε την παρουσίαση αυτή την εβδομάδα γιατί ο Γιωργάκης ( όχι ο πρωθυπουργός... αυτός είναι ο Γιωργάκης της καρδιάς μας ) ήταν αρρωστούλης :P ! Το τι κατινιά είδαμε και ακούσαμε δεν λέγεται! Παρόλα ατά καλύτερο σημείο ήταν οι τρόποι της Σάσας Σταμάτη όπου μόνο που δεν έμαθε στο κοινό πως να φτύνει μεγάλες ροχάλες... Το καλό στην "κοπέλα" είναι πως έχει αυτογνωσία! Είπε χαρακτηριστικά : "... εμένα δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου..."Εύγε και πάλι Εύγε!



3)Για τη συνέχεια έχουμε το πολυσυζητημένο Νησί! Η σειρά αυτή που κάθε εβδομάδα σπάει ρεκόρ τηλεθέασης φτάνει στο τέλος της αύριο το βράδυ! Πάντως οι εξελίξεις είναι πολλές και η αγωνία των τηλεθεατών είναι τεράστια... Το καλό είναι πως ο κόσμος επιβραβεύει μια τόσο αξιόλογη δουλειά που είναι ότι πιο ποιοτικό είχε να μας παρουσιάσει φέτος η τηλεόραση!



4) Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το Alter με τις δραματικές εξελίξεις! Το κανάλι φαίνεται πως δεν βρήκε το φως στο τούνελ και οδεύει στην πτώχευση! Τεχνικοί και μέτοχοι δεν βρήκαν κάποια συμβιβαστική λύση και το πιθανότερο είναι το κανάλι να ρίξει αυλαία μέσα στο καλοκαίρι! Ας ευχηθούμε πως τα πράγματα θα αλλάξουν!



5) Μα δεν γινόταν να λείπει από το top! Αφού είναι ο δικός μας top! Ο λόγος για τονDοminic Straus Kahn! Είναι το επίκεντρο του κόσμου! Αυτός και η καμαριέρα φυσικά! Μπορεί να ζει το δικό του δράμα στην τηλεόραση όμως αντιμετωπίζεται με χιούμορ! Θα ξεχάσουμε την Πετρούλα να κάνει βόλτες "ντυμένη" καμαριέρα στην Ερμού? ΟΧΙ! Θα ξεχάσουμε τα τραγούδια του Ράδιο Αρβύλα προς τιμήν του πρώην ηγέτη του ΔΝΤ? ΟΧΙ! Γέλασε και ο κάθε πικραμένος...! Ακόμα και η κουτσή Μαρία!

BONUS! Φυσικά στον αγαπημένο μας καιρό! Εισακούστηκαν οι προσευχές μας και επιτέλους αισθανόμαστε το καλοκαίρι όλο και πιο κοντά! Σαν τα μυρμήγκια τρέχουν όλοι στις παραλίες! Αλλά επειδή είμαι γρουσούζης ο καιρός είναι πιθανό να ξανά χαλάσει..








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

teleio :D bravo stn syggrafea ;)