Pages

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Εβδομαδιαίος απολογισμός!

Λίγο πριν την εκπνοή και αυτής της εβδομάδας είμαστε εδώ για να επισημάνουμε τα καλύτερα και σημαντικότερα στοιχεία της!
Και ξεκινάμε...

Νούμερο 10) Το alter και πάλι στις οθόνες μας από αύριο Δευτέρα! Τελικά όπως είναι φανερό βρέθηκε λύση στο οικονομικό πρόβλημα και οι 700 εργαζόμενοι δεν θα χάσουν τις δουλειές τους...! 

Νούμερο 9) Πρώτη των πρώτων για μία ακόμη φορά η Μπαρτσελόνα! Στο χθεσινοβραδινό τελικό συνέτριψε την Γιουνάιτεντ με 3-1! Παίχτης της βραδιάς??? Ο Μέσι! Congrats!

Νούμερο 8) Όπως διαβάσαμε και στην ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ(btw κάθε παρασκευή κοντά σας :P ) ο Στρος Καν είναι "ελεύθερος" παρόλο που η καμαριέρα δεν πρόλαβε να στρώσ' 
καν... Τώρα πόσο ελεύθερος μπορεί να νιώθει όταν τον παρακολουθούν 10αδες κάμερες όπως στο Big Bro είναι άλλο θέμα...

Νούμερο 7) Ακολουθεί ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα :Ρ Nanana Come On... xD

Νούμερο 6) Σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση σας παρουσιάζω το πρόγραμμα που θα ισχύει από την παραπάνω εβδομάδα στο fantasma ( lol ) ! Παραδεχτείτε το... Ανατριχιάσατε!
Λοιπόν: 
Δεύτερα: Τα μυστικά μιας μικρής κυρίας
Τρίτη: All in one, νοικοκυρεμένα
Τετάρτη: Ο γύρος του κόσμου σε ένα καλοκαίρι (νέα στήλη από την παραπάνω εβδομάδα)
Πέμπτη: Τα μυστικά μιας μικρής κυρίας
Παρασκευή: Πλούσια Φτωχογειτονιά
Σάββατο: Άγρυπνος Φρουρός
Κυριακή: Εβδομαδιαίος Απολογισμός

Νούμερο 5) Μπορεί να έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από την Eurovision παρόλα αυτά όμως μέσα στην εβδομάδα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα από το televoting και τις ψήφους των επιτροπών! Οι επιτροπές έδωσαν την 1η θέση στην Ιταλία ενώ η Ελλάδα πήρε την 14η! Εν ολίγοις το μπούλο! Πάραυτα το κοινό έχει εντελώς διαφορετική άποψη! 1η θέση για το Αζερμπαϊτζάν, 2η για την Σουηδία σε απόσταση αναπνοής ενώ την 3η θέση για την Ελλάδα! Μήπως, λέω μήπως, μπορεί να μου πει κάποιος τον λόγο ύπαρξης των επιτροπών??? BURN THEM!!! :Ο

Νούμερο 4) Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες τον Mad Video Museic Awards 2011! Υποψήφια σε 4 κατηγορίες είναι η (θεά) Έλενα Παπαρίζου όπως και ο Σάκης Ρουβάς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! (btw το πρωί ξύπνησα και νόμιζα ότι γιόρταζαν οι Μηχάλιδες και σκεφτόμουν άτομα για να πω Χρόνια Πολλά! Είμαι ότι να ΄ναι! Το ξέρω... :P ) New entries: Ήβη Αδάμου, Ελένη Φουρέιρα κ.α.

Νούμερο 3) Έρχεται καλοκαίριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Ναι! Τελειώνει η άνοιξη!!! Μπάνια, ξενύχτια, ποτά, parties, έρωτες, μεθύσια(that'w for me :P! If you know what I mean ;) ) Υπομονή λίγες ακόμα μέρες και μετά... ;)

Νούμερο 2) Και λίγο πριν μάθουμε τον νικητή της εβδομάδας πάμε να ακούσουμε ένα τραγουδάκι!

Πρόκειται για το απόλυτο hit του καλοκαιριού...

Νούμερο 1) Επιτέλους τελείωσαν οι Πανελλήνιες... Κάποιοι μπορούν να ηρεμήσουν τώρα και να ζήσουν σαν άνθρωποι και όχι σαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές! Πάντως τα παιδιά τα έσκισαν! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!

Τέσπα... Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα μέσα από έναν καλοκαιρινό απολογισμό! ΧΧΧ byeeeee!

Δεν υπάρχουν σχόλια: