Pages

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο Στρος Καν χτύπησε την καμαριέρα και την κλείδωσε για να την βιάσει!

- Γυμνός ο επικεφαλής του ΔΝΤ πήγε να την εξαναγκάσει να του κάνει στοματικό σεξ, Video από το ξενοδοχείο
- Κινηματογραφική σύλληψη στο αεροδρόμιο λίγο πριν την κοπανήσει για Γαλλία
- Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρεία
- Στα κρατητήρια της Νέας Υόρκης - Θα συναντιόταν σήμερα με τη Μέρκελ στο Βερολίνο

“Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι βγήκε από το μπάνιο γυμνός, έτρεξε στο διάδρομο προς το χωλ όπου βρισκόταν εκείνη, την τράβηξε μέσα σε μία κρεβατοκάμαρα και άρχισε να της επιτίθεται σεξουαλικά (...) Εκείνη του ξέφυγε και αυτός την τράβηξε ξανά στο διάδρομο και την οδήγησε βίαια στο μπάνιο. Στη συνέχεια προσπάθησε να την κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο”.

Αυτή είναι η αρκετά γλαφυρή περιγραφή του ίδιου του εκπροσώπου της αστυνομίας για όσα είπε η 32χρονη υπάλληλος ότι συνέβησαν στο πολυτελές ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν η 32χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με "ελαφρά τραύματα" μετά την επίθεση, που είπε πως σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.

Τι συνέβη

Όλα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Times Square, όπου ο επικεφαλής του ΔΝΤ και επικρατέστερος υποψήφιος των Γάλλων Σοσιαλιστών για την προεδρία της χώρας, υπήρξε δράστης συμφωνα με την καταγγελία τουλάχιστον, μίας απίστευτης πράξης.

Σύμφωνα με επίσημη αστυνομική ενημέρωση βγήκε γυμνός από το μπάνιο γύρω στη μία το μεσημέρι (τοπική ώρα) και επιτέθηκε στην 32χρονη καμαριέρα εξαναγκάζοντας την να του κάνει στοματικό σεξ και κρατώντας τη με τη βία.

Η κοπέλα αντέδρασε με τρόμο και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ να τραπεί κυριολεκτικά σε φυγή. Εγκατέλειψε το ξενοδοχείο τόσο γρήγορα που ξέχασε πίσω το κινητό του.

Κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης όπου προσπάθησε να επιβιβαστεί στη πρώτη πτήση της Air France για το Παρίσι. Ωστόσο είχε ήδη δοθεί σήμα από τις αμερικανικές αρχές και η απογείωση καθυστέρησε. Άνδρες της αστυνομίας της Νέας Υόρκης μπήκαν στο αεροσκάφος και τον συνέλαβαν μπροστά στους έκπληκτους επιβάτες.

Στη συνέχεια προσήχθη με περιπολικό στο τμήμα όπου ανακρίθηκε για το περιστατικό. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο επικεφαλής του ΔΝΤ δεν έχει διπλωματική ασυλία. Το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης επισύρει ποινή ως και 20 χρόνια όπως και η απόπειρα βιασμού. Η ομηρεία επισύρει ποινή φυλάκισης από 3 ως 5 χρόνια.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: