Pages

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Η οικονομική κρίση χτύπησε ΚΑΙ την Celine Dion!!!


Μπορεί η Celine Dion να είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες παγκοσμίως, μπορεί να έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια albums και η περιουσία της ν΄ανέρχεται σε κάτι εκατομμύρια, αλλά φαίνεται πως ούτε η Celine αντέχει να συντηρεί δυο ιδιωτικά νησιά.
Η κρίση χτύπησε και την 44χρονη τραγουδίστρια, που παρά την τεράστια περιουσία της, δεν άντεξε να συντηρεί δυο ιδιωτικά νησιά.!!!
Γι΄αυτό και πήρε την απόφαση να πουλήσει το ένα από τα δυο στο Quebec, όπου διατηρεί μιαυπερπολυτελή έπαυλη, με τέσσερα πατώματα, αξίας 29,5 εκατομμυρίων δολαρίων!
Το εν λόγω «φτωχικό», αποτελεί μια από τις ακριβότερες κατοικίες στον Καναδά, και φυσικά είναι πλήρως εξοπλισμένο για τους… ενδιαφερόμενους που θα σκάσουν σχεδόν 30 εκατομμυριάκια.
Ο σύζυγος της Celine, Rene Angelil πάντως, υποστηρίζει πως ο λόγος που το πουλάνε το σπίτι, είναιεπειδή η βάση τους είναι στην Αμερική, όπου διατηρούν άλλο ένα παλάτι. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Jupiter Island, που διαθέτει μέχρι και… θαλάσσιο πάρκο!

tvnea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: