Pages

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σκότωσαν την κόρη τους για να δώσουν το παράδειγμα στη μικρότερη!


Αγριο έγκλημα διαλευκάνθηκε για τις αρχές όταν εννέα χρόνια μετά το φονικό η μικρή κόρη της οικογένειας συνελήφθη για κλοπή και από...τον φόβο της μαρτύρησε τί πραγματικά συνέβη στην αδερφή της! Κάποια οστά και προσωπικά αντικείμενα της άτυχης κοπέλας βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο.

Έκπληκτοι οι ένορκοι της δίκης που ξεκίνησε με εννέα χρόνια καθυστέρηση στη βορειοδυτική Αγγλία άκουσαν μια κοπέλα να καταθέτει κατά των γονιών της υποστηρίζοντας ότι στις αρχές του 21ου αιώνα δολοφόνησαν την μεγάλη τους κόρη μπροστά στα μάτια της για λόγους τιμής και πειθαρχίας.

Τη νύχτα της 11ης Σεπτέμβριου του 2003 ο 52χρονος Ιφτικχάρ και η 49χρονη Φαρζάνα Αχμέντ προσπαθούσαν να πείσουν την 17χρονη Σαφιλία να μετακομίσει στο Πακιστάν προκειμένου να παντρευτεί τον άντρα που είχαν επιλέξει ως σύζυγό της. Η έφηβη αντιδρούσε, οι γονείς φώναζαν ότι ξεχείλισε το ποτήρι με τους εκ μοντερνισμούς και τις φιλοδυτικές επιρροές, κάλεσαν τη μικρότερη κόρη τους για να δει με τα μάτια της τί συμβαίνει όταν τα παιδιά δεν ακούνε τους γονείς τους και... την δολοφόνησαν!


Στη συνέχεια οι γονείς πέταξαν το πτώμα της κόρης τους στο ποτάμι και πολλούς μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2004, το βρήκαν σε προχωρημένη σήψη οι αρχές. Τα ευρήματα της ανάλυσης και του ιατροδικαστή δεν υποδείκνυαν τους δράστες κυρίως λόγω της φθοράς του σώματος από το νερό και τα ζώα.

Η μικρή κόρη αποφάσισε να καταθέσει εναντίον τον γονιών της όταν οι αστυνομικοί την συνέλαβαν να κλέβει... το σπίτι τους και φοβήθηκε πως θα είχε την τύχη της αδερφής της. Τόνισε μάλιστα απευθυνόμενη στους ενόρκους ότι η αδερφή της υπέφερε 12 μήνες στα χέρια των γονιών της πριν τη δολοφονήσουν καθώς προσπαθούσαν να «της βάλουν μυαλό» και να την επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο. Είχε μάλιστα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη.

Οι γονείς αρνούνται κατηγορηματικά ότι σκότωσαν το παιδί τους, λένε πως η 17χρονη ήπιε κατά λάθος τη χλωρίνη επειδή την πέρασε για στοματικό διάλυμα και δηλώνουν αθώοι.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: