Pages

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Καλτσάκια από... χρυσάφι - Οι εξωφρενικές δαπάνες της Βίκυς Σταμάτη!


Φωτογραφία για Καλτσάκια από... χρυσάφι - Οι εξωφρενικές δαπάνες της Βίκυς Σταμάτη
Τελειωμό δεν έχει η λίστα με τις εξωφρενικές αγορές της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Βέβαια, όταν ξοδεύεις... δεκάδες χιλιάδες ευρω σε καναπέδες και τραπεζάκια, δε θα δώσεις 122 ευρώ για ένα ζευγάρι παιδικές κάλτσες;

Τιμολόγια και αποδείξεις αγορών του 2010, μαρτυρούν ότι η (υπάλληλος της ΔΕΗ στο επάγγελμα) Βίκυ Σταμάτη είχε γίνει η… χαρά των καταστηματαρχών, αφού, ακόμα και μέσα στη περίοδο της οικονομικής κρίσης, εκείνη άφηνε γενναία χρηματικά ποσά σε κάθε επίσκεψη της, με αποτέλεσμα να την υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων.

Λέγεται μάλιστα, στους κύκλους της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας, ότι ήταν τέτοια πλέον η σχέση της κυρίας Σταμάτη με τα μεγάλα και ακριβά μαγαζιά της πρωτεύουσας, που έστελνε τον προσωπικό της οδηγό της για να παραλάβει κομμάτια από τις κολεξιόν τους και μετά να τα δοκιμάσει στο αριστοκρατικό dressing room που είχε διαμορφώσει στο παλάτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Αν κάτι της άρεσε, το πλήρωνε επιτόπου ή το πρόσθετε σε ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε στα εν λόγω καταστήματα. Αν δεν της άρεσε, απλά το παρέδιδε στον οδηγό της για να το επιστρέψει. 

Από τα τιμολόγια που έχει στη διάθεση του το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, φαίνεται ότι η κυρία Σταμάτη φρόντιζε να ξοδεύει αρκετά χρήματα και για την ένδυση του πεντάχρονου γιου τους, Άκη.

5.757 ευρώ για ρούχα του μικρού Άκη!

Μέσα στο 2010, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πραγματοποίησε πέντε τουλάχιστον επισκέψεις σε γνωστό κατάστημα παιδικών ρούχων στο Κολωνάκι.

Στις 29/6/2010 δεν διστάζει να δώσει από το πορτοφόλι της 1.930 ευρώ για να αγοράσει από επώνυμα φανελάκια και μπλουζάκια, μέχρι βερμούδες, παντελόνια και μαγιό, όλα τα απαραίτητα δηλαδή που χρειαζόταν το παιδί τους για τις διακοπές του. 

Λίγους μήνες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου 2010, η κυρία Σταμάτη, είχε περάσει την πόρτα του ίδιου καταστήματος για να προμηθευτεί μερικά είδη από την ανοιξιάτικη κολεξιόν. Προμηθεύεται για τον μικρό Άκη κάλτσες, παπούτσια και παντελόνια πληρώνοντας συνολικά 1.818 ευρώ. 

Τον Δεκέμβριο δε του 2010 (14/12), αγόρασε παντελόνια, μπουφάν, παλτό και κάλτσες αξίας 1.446 ευρώ. Από τις συγκεκριμένες αγορές, ξεχωρίζει το κόστος ενός ζευγαριού κάλτσες τις οποίες πλήρωσε 122, 93 ευρώ. Τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε προβεί σε αγορές ύψους 278,03 ευρώ.

Συνολικά, οι αγορές για τα ρούχα του μικρού Άκη για το 2010 - μόνο από ένα κατάστημα - στοίχησαν στο ζεύγος Τσοχατζόπουλου 5.757 ευρώ.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: