Pages

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εβδομαδιαίος Απολογισμός!

Καλησπέρα! Καλώς ήρθατε στο φτωχικό μου! Τι να σας φιλέψω? Το μενού έχει:
ποδόσφαιρο, μπάσκετ, εκλογές, eurovision κ.α.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εμείς είμαστε φτωχοί οπότε συνεχίζω!!!
Τι μου κάνετε? Πώς περάσατε αυτή την εβδομάδα?
Καλά ντε ξεκινάω...

Νούμερο 10) Την προηγούμενη Κυριακή η εκπομπή του Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές" στο Mega έκανε ρεκόρ τηλεθέασης! Είχε συνέντευξη από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και όπως ξέρετε αποτελεί top θέμα τις τελευταίες μέρες!!! Ίσως κάποιοι από αυτούς που ψήφισαν Χ.Α. πρώτη φορά έμαθαν τι πρεσβεύουν... Τι να πει κανείς??

Νούμερο 9) Και χθες βράδυ είχαμε τελικό τσου λου! Champion Leage Ντε... Bayern vs Chelsea! Και ναι η Μέρκελ τον ήπιε... σόρρυ έχασε ήθελα να πω! Μετά από παράταση και πέναλτι η Chelsea κατάφερε και της γύρισε, εε εννοώ το γύρισε το παιχνίδι και βγήκαν οι μπλε πρωταθλητές Ευρώπης! Η Μέρκελ έχει αρχίσει και τραβάει τα μαλλιά της! (δεν έχει και πολλά) ακόμα και στο ποδόσφαιρο άρχισε να χάνει!

Νούμερο 8) Όμως να τα λέμε και αυτά! Και εμείς κερδίσαμε στο μπάσκετ! Ο ΟΣΦΠ κέρδισε τους Ρώσους και έβγαλε λάθος όλους αυτούς που θεωρούσαν τον Ολυμπιακό outsider!(όχι ότι
δεν ήταν...) Οι Έλληνες κατάφεραν και κάλυψαν διαφορά 19 πόντων και στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης!

Νούμερο 7) Και πριν προλάβουμε να ησυχάσουμε, άλλος ένας θάνατος έσκασε σαν βόμβα! Αυτός της Donna Summer! Σαν όνομα ίσως δεν σας λέει πολλά αλλά σίγουρα την ξέρετε... Η τραγουδίστρια της disco άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 63 ετών την Πέμπτη! Ο καρκίνος πήρε μαζί του μια μαγική φωνή!

Νούμερο 6) Σίγουρα το ξέρετε λέμε!!!



Νούμερο 5) Εφόσον 7 πολιτικοί αρχηγοί (ο θεός να τους κάνει) δεν μπόρεσαν να τα βρουν ξαναπάμε σε εκλογές! Στις 17 Ιουνίου θα ξαναγίνουν εκλογές με την ελπίδα να δημιουργηθεί μια αυτοδύναμη κυβέρνηση! (Sure). Πάντως ο Τσίπρας ανεβαίνει! Προσέξτε!

Νούμερο 4) Σε 2 μέρες από τώρα ξεκινάει η Eurovision με τον 1ο ημιτελικό που συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος! Και οι δύο χώρες έκαναν τις πρόβες την Ελλάδα να σκαρφαλώνει στην κορυφή! ΓΙΑΤΙ? Άμα φέτος η Ελλάδα πάει καλύτερα από την Κύπρο θα πηδήξω από το μπαλκόνι μου! Αλήθεια! Όχι δεν μένω σε ισόγειο! Ναι έχω μπαλκόνι!

Νούμερο 3) Και έχουμε και τους παπάδες (ρ) να μας λένε ότι άμα δεν βγάλουμε μνημονιακή κυβέρνηση θα μας διώξουν από το ευρώ! Τελικά τι είναι καλύτερο? Να είμαστε στο ευρώ και να μας τα παίρνουν ή να είμαστε στην δραχμή? Μάλλον τι είναι χειρότερο?

Νούμερο 2) Καιρό είχα να βάλω Glee! Αδυναμίες είναι αυτές...


Κάντε υπομονή! Σε λίγο καιρό θα βγει και στον ΑΝΤ1!

Νούμερο 1) Αύριο το πρωί οι μαθητές της Γ λυκείου ξεκινούν πανελλήνιες με το μάθημα της Έκθεσης! Εμείς να ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία!!! Και όπως έλεγε και ο Κοτέντος "ΣΚΙΣΤΕ"!!!

Δεν σας είπα... Ένα μυαλό έχω και εγώ μέρα νύχτα! Το ξέχασα! Το άλλο Σάββατο που είναι ο τελικός της Eurovision θα κάνουμε μαζί live σχολιασμό της βραδιάς! Μέσα από κουτσομπολιά, προγνωστικά αλλά και τα δικά σας σχόλια θα βρούμε τον φετινό νικητή! Συντονιζόμαστε στις 21:10!!! See you then!

Καληνύχτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: