Pages

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δεν θα παραδεχθώ τίποτα για λόγους προστασίας»

Άκης: «Δεν θα παραδεχθώ τίποτα για λόγους προστασίας»«Δεν θα παραδεχθώ τίποτα για λόγους προστασίας» είναι η φράση που αποδίδεται στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος
περίμενε τη δίωξη αλλά όχι την επιχείρηση σύλληψης.

Στις δεκάδες ιδιόχειρες σημειώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, που βρέθηκαν στο γραφείο του στην Κόμνα Τράκα, αποκαλύπτεται η ροή μαύρου χρήματος, η επαναλαμβανόμενη απαίτησή του να λάβει 1 εκατ. ευρώ από τον επί 15 χρόνια πρώην στενό συνεργάτη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά και το αποτυχημένο σχέδιο επηρεασμού της δικαιοσύνης, προκειμένου να γλιτώσει τον Κορυδαλλό.
Στο ημερολόγιο, το οποίο επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν οι ειδικοί ανακριτές κ.κ. Μαλλής και Σταυρόπουλος, γίνεται αναφορά σε ψευδώνυμα, όπως «Βούδας», «Βοσκός» και «Χοντρός», ενώ καταγράφονται και πολλά ονόματα πολύ γνωστών επιχειρηματιών, εκδοτών, πολιτικών αλλά και δημοσιογράφων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το παραμικρό επιλήψιμο στοιχείο εναντίον τους.
Τα ονόματα αυτά περιλαμβάνονται είτε στα σχεδιαζόμενα «ραντεβού» του πρώην υπουργού, είτε στα προγραμματισμένα τηλεφωνήματά του.
Αρκετές αναφορές γίνονται επίσης στα ονόματα των εισαγγελικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: