Pages

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Είπαν το τελευταίο αντίο στη Μαρίκα


Κατάμεστη ήταν η εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, καθώς από το πρωί πλήθος κόσμου προσήλθε για να συλλυπηθεί την οικογένεια Μητσοτάκη. Παρόντες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι Γ. Καρατζαφέρης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Γιάννη «Τζίγγερ» Βαρδινογιάννη, Μανώλης Γλέζος, ο οποίος εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βουλγαράκης, Δ. Αβραμόπουλος, Γιάννα Αγγελόπουλου.



Μεταξύ άλλων στεφάνι έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ενώ για το τελευταίο αντίο στον ναό προσήλθε και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.



Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφώνησε τον επικήδειο λόγο. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μοναχογιός της αναφέρθηκε στη ζωή που έκανε η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία –όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης - είχε περισσότερες λύπες παρά χαρές. Ανέφερε ότι εκείνη του έμαθε να μιλά ελληνικά μικρό παιδάκι στο Παρίσι, εκείνη του τραγούδησε παιδικά τραγούδια...



Συγκρατώντας τη συγκίνησή του αναφέρθηκε στα 60 χρόνια που έζησε η μητέρα του δίπλα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον «Κώστα σου», είπε χαρακτηριστικά.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: