Pages

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Στην παραγωγή η BMW M135i

Στην παραγωγή η BMW M135iΠανομοιότυπο με την πρωτότυπη μορφή του θα είναι το εκρηκτικό μοντέλο

Ο πρόεδρος του βελτιωτικού τμήματος της BMW Μ, Friedrich Nitschke, αποκάλυψε ότι θα προχωρήσουν στην παραγωγή του πρωτότυπου μοντέλου BMW Μ135i.

Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό του χώρου, επιβεβαίωσε την παραγωγή του μοντέλου BMW M135i concept που παρουσιάστηκε στην Γενεύη.

Επίσης, ο Nitschke ανέφερε πως η πιο δυνατή της Σειράς 1 θα είναι πανομοιότυπη με την πρωτότυπη μορφή της και θα εφοδιάζεται με το εκρηκτικό κινητήρα με κωδικό Ν55, ενώ σε προαιρετικό πακέτο θα εξοπλίζεται και με την νέα τετρακίνηση της βαυαρικής φίρμας.



Ακόμα, ο πρόεδρος δήλωσε ότι υπάρχει στα σκαριά ένα νέο πακέτο αναβάθμισης Μ για τη BMW Σειρά 7 η οποία θα εφοδιάζεται με ένα τρί-τουρμπο 3λιτρο πετρελαιοκινητήρα με την απόδοσή της να φτάνει τους 381 ίππους και τα 740Nm ροπή.

Όσον αφορά στη νέα γκάμα i, οι φήμες θέλουν να υπάρξουν στο μέλλον και Μ εκδόσεις, αλλά ο Nitschke εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού διαφέρουν στις φιλοσοφίες τους.

Συγκεκριμένα, η νέα γκάμα i επικεντρώνεται στη μεγάλη αυτονομία καυσίμου, ενώ οι εκδόσεις Μ στις εκρηκτικές επιδόσεις και σύμφωνα με τον πρόεδρο, το «πάντρεμα» αυτό δεν θα πετύχει.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: