Pages

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επίδειξη δύναμης από τον Iron Mike!


Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μέσα σε αποθέωση, διατήρησε τον παγκόσμιο τίτλου του «King Of The Ring», καθώς κέρδισε το Σάββατο το βράδυ τον Συριοαυστριακό, Φατί Μέρζα, ο οποίος ωστόσο αποδείχθηκε σκληρό... καρύδι, στο κλειστό του Ελληνικού. Ο Έλληνας αθλητής έκανε την εμφάνισή του μέσα σε καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού. Από τον πρώτο κιόλας γύρο, ο «Ιron Mike» μπήκε πολύ δυναμικά, με τον αντίπαλό του να... γελά ειρωνικά, προσπαθώντας να τον εκνευρίσει. Κάτι που δεν κατάφερε, καθώς ο γύρος άνηκε ολοκληρωτικά στον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος προστάτευσε άριστα το σαγόνι του από τα γόνατα του εμφανώς βαρύτερου Συριοαυαστριακού, όμως τα πράγματα άλλαξαν στον δεύτερο... 

Ο Μέρζα ήταν ελαφρά καλύτερος, ενώ ο Ζαμπίδης κατάφερε να «περάσει» κάποια χτυπήματα στα πλευρά προσπαθώντας να του ανοίξει την άμυνα, όμως σε αρκετές περιπτώσεις έχασε την ισορροπία του. Στον τρίτο και τελευταίο (!) γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ολοκληρωτικά ανώτερος του αντιπάλου του ο οποίος δεν άντεξε το... ανελέητο σφυροκόπημα, με αποτέλεσμα να ξαπλώσει στο ρινγκ και να βρεθεί «Knocked Down» με τα πόδια στο... Δία!

Η ζώνη «King of the Ring» έτσι, μετά από ομόφωνη απόφαση των κριτών, έμεινε στη μέση του «Iron Mike», ο οποίος πλέον βάζει πλώρη για το Κ1, τον μόνο τίτλου που λείπει από την πλούσια συλλογή του, ενώ το 2013 θα διεκδικήσει μαζί με άλλους εννιά κορυφαίους αθλητές τη λευκή ζώνη του Μάικ Τάισον!


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: