Pages

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γκρεμίζεται η Λεωφόρος!


Έτοιμο προς ψήφιση είναι το προεδρικό διάταγμα, το οποίο προβλέπει την άμεση έκδοση άδειας κατεδάφισης της ιστορικής...
"Λεωφόρου". Διαβάστε λεπτομέρειες.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πράσινη" ο Δήμος Αθηναίων συνεδριάζει χωρίς την παρουσία του επίσημου Παναθηναϊκού και προχωράει στην κατεδάφιση του γηπέδου που αποτελεί τη φυσική έδρα του "τριφυλλιού".
Τονίζεται μάλιστα ότι την Πέμπτη συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας και εκεί δήλωσαν "παρών" εκπρόσωποι του Δήμου και άνθρωποι της κατασκευαστικής εταιρείας "Μπάμπης Βωβός".
Αφού πρώτα η Επιτροπή άκουσε τα επιχειρήματα των παρισταμένων, στη συνέχεια εξέδωσε ομόφωνα τη θετική της γνωμάτευση, έτσι ώστε να προχωρήσει το σχέδιο προεδρικού διατάγματος, που θα σταλεί για ψήφιση.
Αυτό προβλέπει άμεση έκδοση άδειας για κατεδάφιση της ιστορικής έδρας των "πράσινων", για να εκδοθεί στη συνέχεια οικοδομική άδεια του εμπορικού κέντρου που θέλει να κάνει στον Βοτανικό η εταιρία "Μπάμπης Βωβός".
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως το θέμα προχωράει από τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ, Νίκο Σηφουνάκη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.
Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης ετοιμάζει δυναμική αντίδραση, για να μην προχωρήσει η ψήφιση του προεδρικού διατάγματος.
Μάλιστα, την ερχόμενη Τετάρτη η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου, για να αναλύσει τα δεδομένα της υπόθεσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Αθηναίων, ωστόσο ο τελευταίος αρνείται να συζητήσει το θέμα.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: