Pages

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μιμή Ντενίση: «Ηρθα αντιμέτωπη με τον Χάρο»!

Συνέντευξη σε περιοδικό... Όλα καλά τελικά με την Μιμή Ντενίση, η οποία πήρε εξιτήριο από το Αρεταίειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας. Λίγες μέρες πριν η δημοφιλής ηθοποιός είχε ένα σοβαρό ατύχημα που της προκάλεσε κάταγμα στον μηρό του αριστερού ποδιού. Εκείνο το βράδυ θα έβγαινε για φαγητό με ζευγάρι από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου.

Η Ντενίση μοιράστηκε την τραγική εμπειρία της με τον κόσμο, στο περιοδικό "ΟΚ!", λέγοντας τα εξής:

«Είναι άλλη η αίσθηση να βλέπεις το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω σου και να προσπαθείς να ξεφύγεις και άλλη η αίσθηση να βλέπεις ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει προς τα πίσω και να σε παρασέρνει. Μπορώ να πω ότι ήταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με τον Χάρο».

Στη συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό λεπτό προς λεπτό αναφέροντας πως:

«Πάρκαρε το αυτοκίνητο η σύζυγος του κυρίου, ήρθε εκείνος για να με χαιρετίσει, άνοιξε την πίσω πόρτα για να μπω μέσα, εγώ πλησίασα στο παράθυρο της κυρίας για να την χαιρετίσω και εκείνη την στιγμή της κύλησε το αυτοκίνητο προς τα πίσω και αντί να πατήσει φρένο πάτησε γκάζι. Ήρθε το αυτοκίνητο με τρομερή ταχύτητα κατά πάνω μου με την όπισθεν και η πόρτα με παρέσυρε και με πέταξε στον δρόμο».

Πάντως ξεκαθάρισε πως σιγά σιγά η ζωή της θα γυρίσει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, με τις πρόβες για την παράσταση «Μαμά πού πας», να συνεχίζονται κανονικά, μόνο που οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν αργότερα.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: