Pages

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Άγριες απειλές στον Εφραίμ από συγκρατούμενούς του...

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/efraim_0999_533_355_600_375_-1520156882.jpgΠανικός επικράτησε στις φυλακές Κορυδαλλού... Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε, λίγα 24ωρα πριν, στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την καταγγελία του ηγούμενου της Μονήε Βατοπεδίου, οτι του κλέψανε τις σύριγγες ινσουλίνης, που έχει πάντα μαζί του για τον ζακχαρώση διαβήτη.



Ο ηγούμενος αφού έψαχνε εναγωνίως τις σύριγγες για να κάνει την ένεση, κατάλαβε οτι αυτές λείπανε και όχι μόνο κατήγγειλε το γεγονός, αλλά υπέδειξε και συγκρατούμενους του, ως σίγουρος για την ενοχή τους, καθώς οι συγκεκριμένοι είναι ναρκομανείς.






Τελικά μετά από αρκετή ώρα ψάξιμο, οι σύριγγες βρέθηκαν σε χώρο που εξομολογεί ο Εφραίμ τους πιστούς,που προφανώς τις είχε ξεχάσει.


Ακολολούθησε πανικός! Αυτοί οι οποίοι κατηγόρησε για κλοπή, λίγο έλειψε να τον λιντσάρουν ,ενώ φωνάζοντας τον απειλούσαν , πως την επόμενη φορά θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα μαζί τους.


Ο ηγούμενος αρκέστηκε να ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας πως το ζάχαρο του έχει απορρυθμιστεί και δεν έχει διαύγεια να θυμάται που αφήνει τα πράγματα...


Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται… Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν οι σύριγγες κάποιοι από τους κρατούμενους που «έδειξε» ως δράστες ο ηγούμενος, πέσανε να τον «φάνε».


Ο Εφραίμ προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την απρέπεια που έκανε: «Συγνώμη δεν είμαι καλά… Το ζάχαρο φταίει…» κι άλλα τέτοια. Οι κρατούμενοι δώσανε τόπο στην οργή, αλλά φεύγοντας του διαμήνυσαν πως αν τους κατηγορήσει άλλη φορά «θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα μαζί τους».


Κάπως αλλιώς το είπαν, αλλά αυτό είναι το νόημα της στιχομυθίας.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: