Pages

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

“Φευγάτος” ο Κατσουράνης – Προς παραμονή ο Καραγκούνης

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ο Κώστας Κατσουράνης και ο Παναθηναϊκός, σε αντίθεση με τον Γιώργο Καραγκούνη, για τον οποίο όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα παραμείνει στο “τριφύλλι”


Ο Κώστας Κατσουράνης εμφανίζεται απολύτως αρνητικός σε αυτά που του προτάθηκαν από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και επιθυμεί να επισπεύσει τις διαδικασίες οριστικής διευθέτησης του θέματος του συμβολαίου του εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Όσον αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού έχει επηρεαστεί θετικά από την ολόθερμη "αγκαλιά" που του έχουν δείξει άπαντες στο σύλλογο αυτό το διάστημα. Από τον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι τον Κώστα Ελευθεράκη, γνωρίζοντας ταυτόχρονα και την άκρως θετική εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα μεταγραφικά, στην Πορτογαλία υπήρξαν εκ νέου φήμες για τον μέσο της Μπενφίκα Νταβίντ Σιμάο, την ίδια στιγμή που στο θέμα του Αντρέ Πίντο οι “πράσινοι” προσπαθούν να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την απόκτησή του μέσω δανεισμού, ενώ προχωρούν για παν ενδεχόμενο και το θέμα του Γκανέζου αριστερού μπακ της Πόρτο, Αντι, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: