Pages

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Κατέρρευσε μόλις το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του!


Κατέρρευσε μόλις το δικαστήριο ανακοίνωσε την ετυμηγορία του!Σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ με τον κατηγορούμενο να πέφτει νεκρός

Συγκλονισμένο το δικαστήριο στην Αριζόνα παρακολούθησε την κατάρρευση του κατηγορούμενου, ο οποίος εξέπνευσε μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία που τον έκρινε ένοχο για εμπρησμό της έπαυλής του αξίας 3,5 εκατομμυρίων  δολαρίων.

Ο 53χρονος Michael Marin έδειξε να σοκάρεται και έκλεισε τα μάτια του μόλις ακούστηκε η απόφαση του δικαστηρίου ενώ στη συνέχεια φαίνεται να βάζει κάτι στο στόμα του και να πίνει νερό από ένα μπουκάλι.

Έπειτα από λίγο έπεσε στο πάτωμα με σπασμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Φοίνιξ όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όταν η δίκη του άρχισε το Μάιο, ήταν αντιμέτωπος ακόμα και με ποινή φυλάκισης 16 ετών εάν καταδικαζόταν.

Ο Marin αντιμετώπιζε την κατηγορία πως έκαψε την έπαυλή του στο Φοίνιξ τον Ιούλιο του 2009 όταν δεν κατάφερε να την πουλήσει σε φιλανθρωπική δημοπρασία.

Οι εμπειρογνώμονες της πυροσβεστικής έκριναν πως πρόκειται για εμπρησμό καθώς βρήκαν περισσότερες από μία εστίες έναρξης της φωτιάς στη βίλα.

Ο Marin είπε στις αρχές πως κατάφερε να γλιτώσει με ανεμόσκαλα κατεβαίνοντας από τον 2ο όροφο φορώντας στολή κατάδυσης. Από τη φωτιά δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός αλλά η κατηγορία του εμπρησμού σε κατοικημένο κτήριο συνεπάγεται στην Αριζόνα τα ίδια χρόνια φυλάκισης με το φόνο δεύτερου βαθμού.

Ο εισαγγελέας υποστήριξε πως ο Marin έβαλε φωτιά στο σπίτι του γιατί δεν μπορούσε πια να πληρώνει το στεγαστικό του.

Στη σορό του 53χρονου θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Marin, πατέρας τεσσάρων παιδιών και παππούς δύο εγγονών, ήταν πρώην στέλεχος της Wall Street. Ήταν συλλέκτης έργων του Πικάσο και του άρεσε η αδρεναλίνη: είχε ανέβει στο Έβερεστ και είχε επισκεφθεί τις ζούγκλες στη νοτιοανατολική Ασία.

newsbeast






Δεν υπάρχουν σχόλια: